• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcil hayvanlar öldükten sonra nereye gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce bir düzgün konuş sonra soruna cevap bulursun
Ben müslümanım, benim inancıma göre hayvanlar mükellef değildir, akılları iradeleri olmadığı için yapmak yada yapmamakla mükellef oldukları şeyler yoktur, cennet cehennem mükellefiyetle ilgilidir, cenneti hak eder cehenneme layık olursun, artı ve eksin eşit kaldığında ikisi arasında arafta hakkındaki hükmü beklersin, hayvanlarda bu olmadığı için cennet ve cehennem ve Araf akıl sahibi olan mükellef insanlara has olduğu için hiçbirine gitmezler toprak olurlar yani yok olurlar yeniden dirilmezler insanlar gibi….birkaç istisna hariç….cennettede bulunacak olan birkaç hayvan var merak edersen araştırır öğrenirsin ama senin benim kedim köpeğim kuşum değil yani….
Bu hanımefendi bana kendi hesabindan öbür konularimdan saygisizlik yaptigi icin yapıyorum. Üslubuma fazlasiyla dikkat eden biriyim emin olabilirsiniz cennete bulunacak hayvanları biliyorum 10 taneydi sanirsam

sadece gittigi yerde huzura ericek mi diye merak etmiştim niye böyle yapıyosunuz
Kusura bakmayın ama hayvanları gerçekten umursayan bir insan bana göre onu alırken sorumluluğunu her ihtimali düşünüp hesaplar öyle alır kedi köpek beslemek kolay bişey degil

Bu hanımefendi bana kendi hesabindan öbür konularimdan saygisizlik yaptigi icin yapıyorum. Üslubuma fazlasiyla dikkat eden biriyim emin olabilirsiniz cennete bulunacak hayvanları biliyorum 10 taneydi sanirsam
Senin kedin onlardan biri değil dimi?
Üslubunu karşındaki değil sen belirlersin
O sana saygısızlık yapmış olabilir peki senin ondan bir farkın kalıyor mu böyle yapınca?

Kusura bakmayın ama hayvanları gerçekten umursayan bir insan bana göre onu alırken sorumluluğunu her ihtimali düşünüp hesaplar öyle alır kedi köpek beslemek kolay bişey degil
Kakasına basma olayını cevremdeki kimsede ne görmüş ne duymustum. Onun disinda her seye tamamdim sadece nereye gidecegini sormustum vefat ettiklerinden sonra

El kadar bebeyi ordan oraya yollayip durmuslar, kaldiramamis yavru ölmüş. Gunah cikarmaya calisiyor burada
Ay biliyorum hemsirecik. Gelmiş hala vicdan yapıyor. Zavallı hayvan ne acışar çekti kim bilir. Kendi psikolojik rahatsızlığı düzelsn diye hayvanı kullanmış. Kedi nereye gider bilmiyorum ama konu sahibinin nereye gideceği belli

Gecen yıl Tavsanim öldüğünde çok üzülmüştüm sizin gibi bende bu konuyu arastirmistim ama maalesef tatmin edici bir şey bulamamıştım
Benim besledigim tavşanım canım bebeğim de 2006 da öldü. Onu öyle çok özlüyorum ki hala unutamadim. 7 sene baktım. 😔 Ben de merak ediyorum şimdi nerededir yoksa yok mu olmuştur diye 😕

O da dogru tabi de bizim yine iki secenegimix var cennet ya da cehennem
Hah işte cennete yada cehenneme gideceğimizi belirleyen kriterlerden biri de yaratılan diğer canlılara davranışımız
Onlar cennete yada cehenneme gitmiyor ama bizim gitmemizi onlara olan davranışlarımız da belirliyor

El kadar bebeyi ordan oraya yollayip durmuslar, kaldiramamis yavru ölmüş. Gunah cikarmaya calisiyor burada
Ya gunah cikarmaya calismiyorum iyi misiniz amacim gunah cikarmak olsa yaptigim kötü seyleri anlatmam. Hissettiklerimi yazmak istedim sadece

Sana güzel bi yorum yazmıştım.Gayet ılımlı,anlayışlı.Ama şimdi bu konuyu da açmak..sanki amacın iyice reklam olmak.Aranıyor musun diye sormak istiyroum artık.Hoşuna mı gidiyor laf duymak.Amacın başka bence artık.

Ay biliyorum hemsirecik. Gelmiş hala vicdan yapıyor. Zavallı hayvan ne acışar çekti kim bilir. Kendi psikolojik rahatsızlığı düzelsn diye hayvanı kullanmış. Kedi nereye gider bilmiyorum ama konu sahibinin nereye gideceği belli
Konu kedinin nereye gidecegiyle ilgili alakasiz seyler yazacaksaniz engelleyecegim. Zaten suclu oldugumun bende farkindayim. Nereye gidecegini soruyorum

Sana güzel bi yorum yazmıştım.Gayet ılımlı,anlayışlı.Ama şimdi bu konuyu da açmak..sanki amacın iyice reklam olmak.Aranıyor musun diye sormak istiyroum artık.Hoşuna mı gidiyor laf duymak.Amacın başka bence artık.
İnternette ğc yuz tane yerde arastirdim bu konuyla ilgili cok az ve cok farkli seyler deniyor bilen biri varsa diye de buraya sormak istedim. Başka bi hesap açıp sormaya calistim ama hesap onaylanmadı. Aranmak derken cok terbiyesizce konustugunuzu da bilmenizi isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back