• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcil hayvanlar öldükten sonra nereye gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternette ğc yuz tane yerde arastirdim bu konuyla ilgili cok az ve cok farkli seyler deniyor bilen biri varsa diye de buraya sormak istedim. Başka bi hesap açıp sormaya calistim ama hesap onaylanmadı. Aranmak derken cok terbiyesizce konustugunuzu da bilmenizi isterim
Valla terbiyemi bu kadar koruduğuma şükret.Gerçekten abarttın artık.

İnsanlardan tepki alacağını bile bile hareket ediyorsun ve bu bence sende ilgi uyandırıp hoşuna gidiyor.Durum bundan ibaret.
Dedigim gibi üc yüz tane fake acip girmeyi denedim uyeligim onaylanmadi digerlerinde. İnternette de arastirdim bir suru sitede de sordum. Tepki almak istesem daha iyi tepki alabilecek seyler uretirim. Baska kedi sahiplenmek istiyorum gibi (yanlis anlasilmasin sahiplenmicem) kedimin nereye gidicegini merak ettim bu kadar.

Yanlis anlamayin ben arastirmak istiyorum buraya da sorma karari aldim
Sorun ile ilgili demedim bunu git anana sor bize ne demedim yaşın küçük hataların gitgellerin çok sorunların var gelip buraya yazdığında sana olumlu birşey katan bir cevap alamıyorsun bak ben de anneydim birey yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden diyorum ki sana birşey katabilecek sana faydası olacak bir yetişkinle yakın bir bağ kur derdini acabanı paylaş örnek al hatanda dur bakalım diyecek biri olsun yanında

Sorun ile ilgili demedim bunu git anana sor bize ne demedim yaşın küçük hataların gitgellerin çok sorunların var gelip buraya yazdığında sana olumlu birşey katan bir cevap alamıyorsun bak ben de anneydim birey yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden diyorum ki sana birşey katabilecek sana faydası olacak bir yetişkinle yakın bir bağ kur derdini acabanı paylaş örnek al hatanda dur bakalım diyecek biri olsun yanında
Ya bikac kisiye de sordum zaten ama onlardan yeterli cevaplar alamadim. Buradan alirim belki dedim ama o da olmadi pek nereden arastirabilirim

bu sorunun cevabi kime gore neye gore? Bana kalirsa tum canlilar yok olup gidiyor cennet cehennem araf vs inanmiyorum. Bu sizin dini inanclarinizla alakali

bu sorunun cevabi kime gore neye gore? Bana kalirsa tum canlilar yok olup gidiyor cennet cehennem araf vs inanmiyorum. Bu sizin dini inanclarinizla alakali
Herkesin kendi inanci icin sormustum zaten hangi din veya insnc oldugu fark etmez

Ya bikac kisiye de sordum zaten ama onlardan yeterli cevaplar alamadim. Buradan alirim belki dedim ama o da olmadi pek nereden arastirabilirim
Bu konu özelinde demiyorum senin hayatının geneli için diyorum…..
Al ben sana cevabını verdim işte toprak olup yok oluyorlar
Ama senin hayvanlara olan davranışların yok olmuyor onlar kayıt altında vakti gelince hesabını veriyorsun bedelini ödüyor yada mükafatını alıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back