- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
oyoyyyy şu şekerlikşere bakk.. Yanlız bunlar çok cingoz gorunuyo doğru tahmin miBayadır eklememiştim foto:)Eki Görüntüle 1788227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyoyyyy şu şekerlikşere bakk.. Yanlız bunlar çok cingoz gorunuyo doğru tahmin miBayadır eklememiştim foto:)Eki Görüntüle 1788227
Arkadaşlar maşallah bızdıklarınıza, ekrana yapışıyorum her foto eklediğinizde vallahi..
Bu arada annesiz yavru kedi getirdiler dün bana. Bir arabanın tekerinin yanında bulmuşlar, öyle tek başına duruyormuş.
Ben de hemen vete götürdüm daha 4 haftalık yokmuş bile. Gereken bakımı yapıyorum. İnşallah herşey yolunda gider.. Bu da fotosu; (maşallah...)Eki Görüntüle 1791712
oyoyyyy şu şekerlikşere bakk.. Yanlız bunlar çok cingoz gorunuyo doğru tahmin mi
Ben büyütücem evet Evelynn arkadaşım..Çok ufak olduğundan bakım gerektiriyor. Öyle çaresiz ki.. çişini falan kendisi yapamıyor henüz..Oyy kuşşş çok tatlı bi calico bu. Dişi mi meg? Sen mi büyüteceksin?
Sende bizim gibi mahallenin veterinerisin he ne güzel ya allah razı olsun minnak maşallahArkadaşlar maşallah bızdıklarınıza, ekrana yapışıyorum her foto eklediğinizde vallahi..
Bu arada annesiz yavru kedi getirdiler dün bana. Bir arabanın tekerinin yanında bulmuşlar, öyle tek başına duruyormuş.
Ben de hemen vete götürdüm daha 4 haftalık yokmuş bile. Gereken bakımı yapıyorum. İnşallah herşey yolunda gider.. Bu da fotosu; (maşallah...)Eki Görüntüle 1791712
Hepimizden razı olsun canım..Sende bizim gibi mahallenin veterinerisin he ne güzel ya allah razı olsun minnak maşallah
nazar değmesin çok güzel:))Petra:)
Ben zaten bi gün sevgiden yicem bişe yapcam köpeğe korkuyorumHepimizden razı olsun canım..
Bu arada senin oğluşunu yemek ben
çok tatlı yerimmm
Kıyamam ben onlara, aşkla bakmışlar birbirlerine resmen :)