- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41 kere maşallah onlaraBenimde birbirinden tatlı kediciklerim vaar
Evet evet kuvvetle muhtemel.
Benimde birbirinden tatlı kediciklerim vaar
Yeni fotolarını da ekleyelimHer seyim o benim evladım gercekten hepsine masallah resmi bi gördüm aha benim oglum dedim
O ikinci foto ne tatlı öyle :) Pamuk gibiler.. Maşallah...
derincim teşekkürler..
.............................
Arkadaşlar
çok üzgünüm çok...
düdük'ü kaybettik..
bugün de durumu devam edince vete götürdük.. iyice fenalaştı klinikte ve birdenbire öldü..
vetin söylediğine göre susuz kalmış böbrekleri.. tevekkeli sürekli yem yediği halde su içtiğini görmezdik.. biz evde yokken gündüz içiyordur diyordum..gerçi suyu da eksilmezdi aman aman..
bilemiyorum çok ama çok üzgünüm...
onun için eve gelen arkadaşı yalnız kaldı artık...
çok üzüldüm gerçekten... başınız sağolsun biliyorum çok zor bende 2 yavrumu kaybetmiştim malesef çok zor...
insandan daha yakınlar sana çoğu zaman...
tekrar başınız sağolsun
çook güzel ve çook yaramazlar her sabah kafamda bir takım yaramazlar geziyor öyle uyandırılıyorum
evlenince çok özleyeceğim ya insan alıştımı vazgeçemiyor akşam eve giderken her şeyi unutuyorum bebişlerimi göreceğim diye gidiyorum
Kaçırmışım bildirimler arasında sanırım yorumunuzu kusura bakmayın :)
Eminim çok güzeldir evlenince de alırsınız belki :)
önemli değil cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
evlenince alamayacağım malesef birinci sebebim yavrucak bütün gün tek kalacak en azından burada evde sürekli birileri oluyor... ikincisi nişanlıma pek güvenemiyorum korkuyor mu sevmiyor mu hala anlayamadım gördü mü kaçıyor
Yumoş peluş bişey bu maşallah
Ben de foto eklemek istiyorum da tabletten beceremiyorum şimdilik..
masallah guzellıgeBu da benim kızım..