Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendeki hayvan sevgisine hayranım
Ben göremiyorum resimde mi sorun acaba
Yarım saattir uğraşıyorum ama beceremedim yine demek ki : ) Delirmek üzereyim. : )Ben göremiyorum resimde mi sorun acaba
Allah Allah boyutu büyüktür belki uyarı vermiyor mu?Yarım saattir uğraşıyorum ama beceremedim yine demek ki : ) Delirmek üzereyim. : )
Of çok şapşalım, URL işlerine girdim ben, yere batsın benim gibi fotoğrafçı : ) : ) Çok teşekkür eder, canımın parçasını takdim ederim. : )Allah Allah boyutu büyüktür belki uyarı vermiyor mu?
Dosya yükle deyip yüklüyorsun
AnammmOf çok şapşalım, URL işlerine girdim ben, yere batsın benim gibi fotoğrafçı : ) : ) Çok teşekkür eder, canımın parçasını takdim ederim. : )
Hadi ya ne güzel bizim harbi de kuş hastasıbenimde 2tane muhabbet kuşum var: )
arada bana şişkooo der: ))))
bende sensi şişko derim, şişşşşşşttt der: )))))
Hadi ya ne güzel bizim harbi de kuş hastası
: ) Çok incedir de, kartonu yemeyeydi iyiydi : )Anammm
Pekde ince fikirli
Evde huzursuzluk istemiyor yanihımm öylemi: )
ben aslında kedi hastasıyımda işte biliyon eşim istemiyo evde kediyi.
kuşlarıda severim ama, ben çoğu hayvanı severim zaten.
eşime şakadan kızdım bu akşam kuş şişşşşşşt diyor: )))))
Bi mesaj iletmiş sonuçta, işi bitincede yere mi atsın, kökten halletmiş: ) Çok incedir de, kartonu yemeyeydi iyiydi : )
: ) Çok incedir de, kartonu yemeyeydi iyiydi : )
Evde huzursuzluk istemiyor yani
Bi mesaj iletmiş sonuçta, işi bitincede yere mi atsın, kökten halletmiş
İlgisiz kaldıklarında yaparlar genelde bu tip kemirmeleri, oyun istemiştir belki garibim : )eşimde köpek hastasıdır: )
bi ara köpeğini bahçeye getirdi işten, 3ay kadar kaldı, köpek herşeyi parçaladı, kalınca bir asma vardı onu kökünden parçaladı attı: )
öldü ama o: ( çok tatlı çok akıllıydı.
pitbul kırmasıydı, köpek korkumu onunla yendim ben, az dengesizde oluyo ama bu cinsler: )
İlgisiz kaldıklarında yaparlar genelde bu tip kemirmeleri, oyun istemiştir belki garibim : )