• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev yemekLeri

nil_gun_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
26
0
86
53
İzmir
Arkadaslar, ben hiç denemedim ama genelde evimde misafirler,davetler cok oldugundan cevremdekiler biliyordu.Mantı,içli köfte, yaprak sarma gibi yemekler yapıp calısan hanımlar için onların özel gunlerinde davetlerinde bu tür yemekler yapıp satabilecegimi önermişti eşimin komutanının hanımı.Cevrenizde bu tip bi işle ugrasan kişi var mı?Yada buna yönelen calısan bayanlar?şimdiden teşekkürler.cokacimcoook

Arkadaslar, ben hiç denemedim ama genelde evimde misafirler,davetler cok oldugundan cevremdekiler biliyordu.Mantı,içli köfte, yaprak sarma gibi yemekler yapıp calısan hanımlar için onların özel gunlerinde davetlerinde bu tür yemekler yapıp satabilecegimi önermişti eşimin komutanının hanımı.Cevrenizde bu tip bi işle ugrasan kişi var mı?Yada buna yönelen calısan bayanlar?şimdiden teşekkürler.cokacimcoook

slm canım, bizim işyerinde birlikte çalıştığımız arkadaşın eşi aynen anlattığın gibi mantı,sarma, tatlı vs.vs.yapıyor ve arkadaşımda bunu burada iş arkadaşlarına satıyor. bence ev hanımlarının vakti varsa ve birazda becerikliyse evine katkıda bulunmak açısından çok güzel bir fikir. arkadaşın eşi okadar güzel yapıyorki buradaki herkes müdavimi oldu diyebilirim, özellikle de ben mantı ve sarmasına bayılıyorum, çalışan bayanlar için büyük kolaylık. bu arada bu şekilde eşine ve evine katkıda bulunan bayanları da ayrıca tebrik ediyoruma.s., evde boş boş oturup tembellik yapmaktan iyidir :enbuyukkk:

benim tanıdığım kimse yok ama olsa ilk danışacağım insanlardan olurdu, çünkü çalışıyorum ve çok ayrıntılı yemek tariflerine hiç bakamıyorum.ayrıca seni düşüncenden dolayı da kutlarım, ev ekonomisine katkın olmuş olur, ne güzel...

tşk ler arkadaşlar. evet elim böyle seylere cok yatkın.. bi de biz adanalıyız oranın yemekler baharatlı salcalı fln olunca daha bi leziz oluyor. evime gelenler yemegimi yigenler cok memnun ve tadanlar bana hep bunu soyluyor bende denemeyi planlıyorum... ama birilerinin beni keşfetmesi lazım =)

Back