Çorbalar Ev Yapımı Şehriyeli Tarhana Çorbası - Filiz Makarna Sponsorluğunda

Canımcıım sunum efsane ya ellerine emeğine sağlık bende bu çorbayı çok sık yaparım oğluma et suyuyla yaparım gerçekten harika bir çorba ellerine sağlık yarışmada başarılar
Kurban bayramının o zamnalarda kiyma kavururum sırf tarhana için.. dondurup küp küp keserim ve her yapmamda içine atarim harika oluyor oyle de.. muhakkak dene canim hemnde besleyici.
Canımsın çok.tesekkur ederim

bu da tarifi gözümden kaçmış maşallah sana bana hep annem yapar yollar ellerine kollarına sağlık
Sağol canım
Kizim ve oğlum çok.seviyor bende annemin veridgi yetmemeye başlayınca fazlasını temeye de insan utaniyir acikcasi iki yıldir kollari sivadim yapıyorum

Sağol canım
Kizim ve oğlum çok.seviyor bende annemin veridgi yetmemeye başlayınca fazlasını temeye de insan utaniyir acikcasi iki yıldir kollari sivadim yapıyorum
aslında annem de yeni yapmaya başladı ananem yapardı yaşlandı iyice annem yapıyor ama ananem beğenmedi onunkini bana aynı geldi halbuki annemde iyice yaşlansın ben öyle başlarım artık :)) bizde çok yenmiyo benim kız zaten illet bi tip tövbestağfurullah yediği hiçbir şey yk aç bırakıyorum kuru ekmek yiyor yinede yemiyo yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…