Çok teşekkür ederim canımKuzineli sunum gerçekten bir başka olmuş, ellerine sağlık canımyarışmada da başarılar dilerim
Gelseniz de ikram etsem keşke :)Olsada içsek :)
Ellerine sağlık başarılar dilerimm
Nerelisiniz yöre olarak benzeriz dmeekkkiEllerine sağlık canım, tarhanayı bizde bu şekilde yaparız. Yarışmada başarılar dilerim
Begenmenize cok sevindim, teşekkür ederimEllerinize sağlık,çorba da sunum da,ortam da şahane.
Kurban bayramının o zamnalarda kiyma kavururum sırf tarhana için.. dondurup küp küp keserim ve her yapmamda içine atarim harika oluyor oyle de.. muhakkak dene canim hemnde besleyici.Canımcıım sunum efsane ya ellerine emeğine sağlık bende bu çorbayı çok sık yaparım oğluma et suyuyla yaparım gerçekten harika bir çorba ellerine sağlık yarışmada başarılar
Seve seve yollarımTarifin zaten harika da şu patatesleri bu tarafa yollar mısın
Bayıldım en sevdiğimmm
Teşekkür ederimtarhana nin her turlusu yenir:) ellerine saglik basarilar ^^
Çok teşekkür ederim tuzsuzumEllerin dert görmesin kuzummm nefis görünüyor sunum da bir şahane başarılar dilerim
ellerine sağlık başarılar :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlareline sağlık başarılar
Teşekkür ederim cok sagolCooook begendim harika elinize saglik
Sağol canımbu da tarifi gözümden kaçmış maşallah sana bana hep annem yapar yollar ellerine kollarına sağlık
aslında annem de yeni yapmaya başladı ananem yapardı yaşlandı iyice annem yapıyor ama ananem beğenmedi onunkini bana aynı geldi halbuki annemde iyice yaşlansın ben öyle başlarım artık :)) bizde çok yenmiyo benim kız zaten illet bi tip tövbestağfurullah yediği hiçbir şey yk aç bırakıyorum kuru ekmek yiyor yinede yemiyo yemekSağol canım
Kizim ve oğlum çok.seviyor bende annemin veridgi yetmemeye başlayınca fazlasını temeye de insan utaniyir acikcasiiki yıldir kollari sivadim yapıyorum