- 8 Nisan 2022
- 318
- 831
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmişte yanlış adrese gitmiş yarına kaldı gelmesiBana gelmedi
Deliiiii yaaaaa bebeiş yiyecen inceleyecen okadar yani sjksjksjksjkHeee işim olmaz, incelemeye bile üşenirim ben
Süre kısıtlıydı8 kişinin iletişim bilgisi vardı.Sonra forumda kim aktifse onu seçtim
Tabi birde telefonu olanları
Afiyetle tüketin yasocumSağ olasın elticim, geldi az evvel
Tamam ablacımGelmişte yanlış adrese gitmiş yarına kaldı gelmesi
Görmedim.Burda misin diye sordum,cevap vermedin
Vakit bulurdum ben.Sen 1 gün boş kaldın mı ki?
Bana gelmedi. Gel sarılalım.hayırdır herkese kargo gitmiş
ne bu kıyak
Ama incelemeden sonra yorum da yapmak lazım, aman yorum da adaletsiz davranırsam diye de çekinirim ben. Sonuçta kul hakkı. İstememDeliiiii yaaaaa bebeiş yiyecen inceleyecen okadar yani sjksjksjksjk
Ama gelecekBana gelmedi. Gel sarılalım.
hadi tmm bana gelmesindeBana gelmedi. Gel sarılalım.
Ama gelecek
Yedikten sonra yorum yapacan zaten,banada yarın geliyor pişireyim hememn yaorumu yaparım.Ama incelemeden sonra yorum da yapmak lazım, aman yorum da adaletsiz davranırsam diye de çekinirim ben. Sonuçta kul hakkı. İstemem
Nevoş yapsın biz yiyelim abla
O değil de bana asıl rimel gelmedi. Mac de kullanıyorum he. Yazıklağr olsun.hadi tmm bana gelmesinde
sana nasıl gelmediiiiiiiiii onca tarif sunumla
işte ona ben aşırı üzüldüm yaO değil de bana asıl rimel gelmedi. Mac de kullanıyorum he. Yazıklağr olsun.
Öncelik sık katılanlardı.Birde 1 saatlik sürede hemen yapılması gerekiyordu.Sen yoktun forumda telefonda yok
aaa haberm bile yok ablacımÖncelik sık katılanlardı.Birde 1 saatlik sürede hemen yapılması gerekiyordu.Sen yoktın forumda telefonda yok
Ayyy çok geçmiş olsun çok yandı mıaaa haberm bile yok ablacım
zaten o işin şakası canınız saolsun
maksat gülelim sohbet edelim
bu aralar çok takılmadım keyfim yk.. bakmayın güldüğüme
benm kızın ayağına kahve döküldü.. yanığı büyük... içim gidiyor