- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Denk getirtirim ben sana foto canım paremSabah 6 da kalkıyorum.kuzum ya ondan seyediyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denk getirtirim ben sana foto canım paremSabah 6 da kalkıyorum.kuzum ya ondan seyediyomm
Tamam bitanem ❤⚘Denk getirtirim ben sana foto canım parem
Kııız yerimYok parem burdayım
Saçımı gördü joyz ama övmüyor beni
Hemsom sen nerelerdesin yahu nerdesin bakemYahu bu ne beee herkes mi profesyonel oldu isyaaaaaan
Aaa resimler mi attınız anaaaaa eee atın hadiKııız yerim
Seni de gördüm kız saçın da güzel sen de güzelsin
Atsana saçını
Yok kız ben çok oldu onu göreli, bir gece forum nöbetindeykenAaa resimler mi attınız anaaaaa eee atın hadi
Kiyamam ben sanaaağğ Cokmu çekti senin canın yiruuun ben sana gondereyimPerim sende yap hazır kurabiye yapicam hepinizin tarifini yapıp yiyeyim kurtulayım
Beni de dürtün ama amaYok kız ben çok oldu onu göreli, bir gece forum nöbetindeyken
Arada bir hokus pokus oluveriyorum ortalıktan hemşom net şeysi ilen işte naparsinHemsom sen nerelerdesin yahu nerdesin bakem
Ne gördünüz kız yine görülmeye değer bir foto muyduYok kız ben çok oldu onu göreli, bir gece forum nöbetindeyken
Donduk valla ben bide bahçedeyim daha bir esiyor soğuk burası şuan kombi hafif yanıyor üşüyoruz vallaArada bir hokus pokus oluveriyorum ortalıktan hemşom net şeysi ilen işte naparsin
Nasılsın iyimisin havalar soğudu ya yine
Ondan bir uçan birde kaçan kurtulurJoyz yakaladı sadece
Bende yaktım bugün canım çok soğuk oluyor akşamları.Döndük valla ben bide bahçedeyim daha bir esiyor soğuk burası şuan kombi hafif yanıyor üşüyoruz valla
Iyiyim canım yaz geldi benim.bahce işleri başladı
Cemoşun kıvır kıvır saçlarınıNe gördünüz kız yine görülmeye değer bir foto muydu
Aynen canım sebzeler asmalar ağaçlar dolu is var yazın hemsomBende yaktım bugün canım çok soğuk oluyor akşamları.
Op kolay gelsin sebze falan ekiyorsundur dimi
HadiyaaCemoşun kıvır kıvır saçlarını
Joyz resim atmasa atmazdim ablaOndan bir uçan birde kaçan kurtulur
Bugün ifşa günüHadiyaa
Gece 3-4 civarı forumda fotolar havada uçuşuyor hey yavrum hey