- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
İsmini söylemek istemediğim için, o ismi andıran bir kelime olarak yazıyorum Frida’m. Kişi hemen anlıyor kendisinden bahsettiğimi bu şekilde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmini söylemek istemediğim için, o ismi andıran bir kelime olarak yazıyorum Frida’m. Kişi hemen anlıyor kendisinden bahsettiğimi bu şekilde.
Aaaa bu Güfte bizi niye eklemiyor elticimBende ekli değil Güfte hanım
Ama Güfte deyince aklıma köfte geliyo benimyasminsay elticim güfte seni eklemiş
Bende ilk öyle anladımAma sonra alıntılara bakınca anladımAma Güfte deyince aklıma köfte geliyo benim
Çünkü senin adını bile bilmiyorAaaa bu Güfte bizi niye eklemiyor elticim
Hiçbir çağrışım yok nevosBende ilk öyle anladımAma sonra alıntılara bakınca anladım
Hahahah dimi yaa melodi falan diyelim bariAma Güfte deyince aklıma köfte geliyo benim
Oyyyy melodi diye kedim vardıHahahah dimi yaa melodi falan diyelim bari
KıyamamÇünkü senin adını bile bilmiyor
Sonu tutuyorHiçbir çağrışım yok nevos
Teşekkür ederiz canımWoaaaw görsel şow yapıyorlardı
Yemekteyiz çoşmuş ve aşmış kendini bu yarışmada
Hatunlar döktürüyorlardı
Maşallah vallaha hangisine oy vereceğimizi şaşırcaz anlaşılan
Bana özelden yazsana nevos anlamadımSonu tutuyor
Bi ara adını Nevreste sandığım doğrudurKıyamam
Ben konuşurken hala nevos diyorum adını asla söyleyememem pekiBi ara adını Nevreste sandığım doğrudur
Ramazan boyunca dua gruplarında adım hergün yazıldı hiç denk gelmedin miBi ara adını Nevreste sandığım doğrudur
Bende oradan öğrendim NevosRamazan boyunca dua gruplarında adım hergün yazıldı hiç denk gelmedin mi
Ne olabilir sence
Hiç gelmedimRamazan boyunca dua gruplarında adım hergün yazıldı hiç denk gelmedin mi
Ne olabilir sence
İnan aklımdan geçtinSor söylesin diyecektimBende oradan öğrendim Nevos