- 20 Mart 2008
- 140.583
- 210.690
- 60
Hayırlısı olsun çicem inşallah güzel puanlarınız olur.Heyecan olmasa daha iyi olabilirdi gül goncam, bazılarını özellikle zorlamışlar. Orta diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun çicem inşallah güzel puanlarınız olur.Heyecan olmasa daha iyi olabilirdi gül goncam, bazılarını özellikle zorlamışlar. Orta diye düşünüyorum
İnş gül goncam Allah büyük, kısmetHayırlısı olsun çicem inşallah güzel puanlarınız olur.
Hayırlısı ne ise o olsun çicemmmİnş gül goncam Allah büyük, kısmet
Bu çocuklar analarına çekmiş, hepsi çok başarılıBenim kızlarda Trabzon'a gidiyor. Gençlik Spor Bakanlığı kamplarına başvurmuştum. Sonuçlanmış yarın belgeleri teslim edeceğim
İnş gül goncamHayırlısı ne ise o olsun çicemmm
Ne güzel bir haber keyfini çıkarsınlar güzelcene ne zaman gidiş.Benim kızlarda Trabzon'a gidiyor. Gençlik Spor Bakanlığı kamplarına başvurmuştum. Sonuçlanmış yarın belgeleri teslim edeceğim
Aynen anne becerikli başarılı daha ne olsun yani ç,cemmmBu çocuklar analarına çekmiş, hepsi çok başarılı
İnşallah canım benimİnş gül goncam
Sağ ol canım Aslında buna her ilden gençler katılabiliyorBu çocuklar analarına çekmiş, hepsi çok başarılı
Abla bu ayın sonu galiba Yarın kayıtta tam bilgi vereceklerNe güzel bir haber keyfini çıkarsınlar güzelcene ne zaman gidiş.
Aynen anne becerikli başarılı daha ne olsun yani ç,cemmm
İnşallah canım benim
Şimdiden hayırlı ve güzel tatilleri olsun prenseslerimizinSağ ol canım Aslında buna her ilden gençler katılabiliyor
Abla bu ayın sonu galiba Yarın kayıtta tam bilgi verecekler
Sağ ol ablacımŞimdiden hayırlı ve güzel tatilleri olsun prenseslerimizin
Sende sağol canım benimSağ ol ablacım
Geçmiş olsun ablaBurdayım tatlım işlerimi hallettim geldim
Çok iyi geçmemiş zaten covid olmuştu bide,senin nasıl geçti sınavın
Benide alsınlarrrrrBenim kızlarda Trabzon'a gidiyor. Gençlik Spor Bakanlığı kamplarına başvurmuştum. Sonuçlanmış yarın belgeleri teslim edeceğim
A. Slm bağaaannnSelam etçil hanımlar
Ay ne güzel oh keyfini çıkarsinlarBenim kızlarda Trabzon'a gidiyor. Gençlik Spor Bakanlığı kamplarına başvurmuştum. Sonuçlanmış yarın belgeleri teslim edeceğim
Çok güzelBenim kızlarda Trabzon'a gidiyor. Gençlik Spor Bakanlığı kamplarına başvurmuştum. Sonuçlanmış yarın belgeleri teslim edeceğim
Benim 27Şarjım 34 kalmış. Acil takmalıyım