- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Almanca ve Fransızca ile devam ettim Virüs var zannedeceklerYaz tabi ne olmuş yabancı dilimi geliştiriyorum dersin
Bi akşam olsaydı yaaa
Son 6 saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanca ve Fransızca ile devam ettim Virüs var zannedeceklerYaz tabi ne olmuş yabancı dilimi geliştiriyorum dersin
Bi akşam olsaydı yaaa
Hiç çaktırma bakim ne diyeceklerAlmanca ve Fransızca ile devam ettim Virüs var zannedecekler
Son 6 saat
Aynen sırrı mı söylememem lazımHiç çaktırma bakim ne diyecekler
Geri sayım başladı
Bakmadım nevos bakmak istemiyorumBakabildin miNetler nasıl
En doğrusu boşver bende dgs de öyle yaptımYa olacak ya olmayacakBakmadım nevos bakmak istemiyorum
Sınav kağıdı bizden çıktı artık, naparlarsa yapsınlar nevosum senin bu hafta aciklaniyorEn doğrusu boş er bende dgs de öyle yaptımYa olacak ya olmayacak
Yok haftaya canım Keşke bu hafta olsa önümüze baksakSınav kağıdı bizden çıktı artık, naparlarsa yapsınlar nevosum senin bu hafta aciklaniyor
Aaa beşi diye aklımda kalmış, hayırlısı. 3vet bir an önce görmek yeni plan yapmak istiyoruzYok haftaya canım Keşke bu hafta olsa önümüze baksak
5 inde yks başvurusu bitiyor. Belki aklında o kalmıştır. 12 ama belki erken olur.Aaa beşi diye aklımda kalmış, hayırlısı. 3vet bir an önce görmek yeni plan yapmak istiyoruz
Ins erken olur nevosum beklemek zor5 inde yks başvurusu bitiyor. Belki aklında o kalmıştır. 12 ama belki erken olur.
Aynen canım Önümüzü görelim.Ins erken olur nevosum beklemek zor
Harika idi iyi geldi bağıra bağıra söyledim bütün şarkıları sesim kısıldıyediğin içtiğin senin olsun
konser nasıldı
Aaaa neden ki nevosAynen canım Önümüzü görelim.
Gerçi Auzef gelsede gitme diyorlar
Burdayım tatlım işlerimi hallettim geldimHanimKelesimiGetir nerdesin ablacım
Çok iyi geçmemiş zaten covid olmuştu bide,senin nasıl geçti sınavınÇicemm kizinin sınav nasıl geçmiş HanimKelesimiGetir
Çok zor diyorlar,Aaaa neden ki nevos
Tabiki zor olacak nevos, kolay ne var ki bence yazmalısınÇok zor diyorlar,
Ama 1 yıl boşa gideceğine olursa yazarım. 2 yılda bitmez 3 yılda biterSence,
İnşallah olur canımTabiki zor olacak nevos, kolay ne var ki bence yazmalısın
Heyecan olmasa daha iyi olabilirdi gül goncam, bazılarını özellikle zorlamışlar. Orta diye düşünüyorumBurdayım tatlım işlerimi hallettim geldim
Çok iyi geçmemiş zaten covid olmuştu bide,senin nasıl geçti sınavın
Ins olsun yaaİnşallah olur canım