- 8 Haziran 2013
- 56.165
- 149.126
Eskiden santraç taşı değil, bildiğin sarı madalyalar vardı kırmızı kurdeleli onlar daha bi zengin gösteriyorduÇok güzel olmuş yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden santraç taşı değil, bildiğin sarı madalyalar vardı kırmızı kurdeleli onlar daha bi zengin gösteriyorduÇok güzel olmuş yaa
Benim içinde ama bir su böreği olsa fena olmaz mesela sohbet muhabbeti yeter :)Benim için çay olsun yeter
Evet yapmışken ona dönseydik keşkeEskiden santraç taşı değil, bildiğin sarı madalyalar vardı kırmızı kurdeleli onlar daha bi zengin gösteriyordu
Nevoş madalyaların gözümü alıyorBenim için çay olsun yeter
KeşkeEvet yapmışken ona dönseydik keşke
Bitanesi de eksikmiş yani, aslında daha fazlaNevoş madalyaların gözümü alıyor
Olsun bak dizmişsin bi sürü şimdiKeşke
Çok hevesim vardı onlarda. Alamadan bitti, bense peşinden anca, baktım
SığmamışBitanesi de eksikmiş yani, aslında daha fazla
Maşallah ablam, çok enerjik bir giriş yaptın
O kadar değil yaAma baklava vardıBenim içinde ama bir su böreği olsa fena olmaz mesela sohbet muhabbeti yeter :)
Ama 2 si görünmüyor Önce biri görünmüyordu şimdi 2siNevoş madalyaların gözümü alıyor
Ohooo Nevoşa yetişmek mümkün değilKarşılıklı oynuyoruz, ben seni yeniyorum gibi Nevreste ise hepimizi yeniyor gibi gibi
Aynen içimden geldi dedim değişik olsunMaşallah ablam, çok enerjik bir giriş yaptın
Kazen abi de çaresiz kaldı senin madalyaların karşısında, adam ne yapsa sığdıramıyorAma 2 si görünmüyor Önce biri görünmüyordu şimdi 2si
Oda yeterO kadar değil yaAma baklava vardı
At yok mu madalyalara eklenmeliOhooo Nevoşa yetişmek mümkün değil
Bak benimkine sadece sesu var hamdolsun çok şükür sjskjskjsk essseeellaaaaaaOlsun bak dizmişsin bi sürü şimdi
Bir de bana bak bir tanecik
İyi yaptın dedim noluyoozAynen içimden geldi dedim değişik olsun