- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.212
- 43
Günler hızlı geçiyor kaçmasınHe daha varmis yapicam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günler hızlı geçiyor kaçmasınHe daha varmis yapicam :)
Okadar az mı kaldı abla malzemeyi aldım yapamadım daha yaHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
@N e V a
@Dahliadivin
@Oriana
@Jou
@WunderLost
@MssPARE
@Ziya
@ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
1 hafta var.Ama çok hızlı geçer benden söylemesiOkadar az mı kaldı abla malzemeyi aldım yapamadım daha ya
Aynen abla çok çabuk geçiyor zaman ya. Şuan ev derdinden onun tarihine bile bakmamıştım. Bugün yine eve bakmaya gelecekler .kiralık evde yokya kesin satacaz ev buldun mu demiş ev sahibi oda bakıyoruz abi bulamadım demiş napcaz bilmiyorum1 hafta var.Ama çok hızlı geçer benden söylemesi
Yarın tatil yapsana
Evleri satmıyorlarAynen abla çok çabuk geçiyor zaman ya. Şuan ev derdinden onun tarihine bile bakmamıştım. Bugün yine eve bakmaya gelecekler .kiralık evde yokya kesin satacaz ev buldun mu demiş ev sahibi oda bakıyoruz abi bulamadım demiş napcaz bilmiyorum
Komsuyla bir gezelim bakalım kiralık vs denk gelir mi diye çıktık biz gibi bikac kişi daha vardı ev arayan hep evleri satıyormuş ev sahiplerikiralik ev yok şuan piyasada valla böyle giderse kalcaz dışarda
Coguda öyle yapıyormuş abla evet bizimkini bilmem tabi amin abla amiin valla stres bastı iyice bir görsen.Evleri satmıyorlar
Kirayı artırmak için böyle yapıyorlar
Rabbim yardımcınız olsunHayırlı kapılar açsın inşaallah
Ev sahiplerine vicdan versin
Nasip canımCoguda öyle yapıyormuş abla evet bizimkini bilmem tabi amin abla amiin valla stres bastı iyice bir görsen.
Bakalım haftaya kadar yapmaya çalışcam yapabilirsem abla .
Amin ablacım inşallah çok sağolNasip canım
İşiniz rast gitsin
Kiralarda uçmuşAmin ablacım inşallah çok sağol
Geçmiş olsun canımNevrestem canım kaç gündür kalbimden rahatsızım bugün doktor işlerim oldu yazamadım tarifide yapamadım kusura bakma
Büyük oğlumun doğum günüDoğumum kesinleşti nevoşumm 3 haziranda kesin sezaryenle oluyorum
Bende ikizlerimAaaaa biz seninle anlaşamıyor muyuz
Çok benziyoruz zatenBende ikizlerim
Aşkom
Nasılsın aşkom
2.500 3000 den başlıyor kiralar abla oda kiralık düzgün aile oturacak yerde değil, kiralık resmen yokya millet ortalığın halini görüyor yerinden çıkmıyor artık çıksa ev bulamicak çünkü.Kiralarda uçmuş
Sizin orası daha fena
Hayırlı, başarıli ,mutlu bir ömrü olsun inşallah pasaninnnn kuzum iyi ki dogmusBüyük oğlumun doğum günü
Sağlıcakla kucağına al canım
İyiyim aşkom şükür, yağmur izliyorum,sen nasılsın?Nasılsın aşkom