Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
1 hafta var.Ama çok hızlı geçer benden söylemesi🤭
Yarın tatil yapsana🤗
Aynen abla çok çabuk geçiyor zaman ya. Şuan ev derdinden onun tarihine bile bakmamıştım. Bugün yine eve bakmaya gelecekler .kiralık evde yokya kesin satacaz ev buldun mu demiş ev sahibi oda bakıyoruz abi bulamadım demiş napcaz bilmiyorum ☹️
Komsuyla bir gezelim bakalım kiralık vs denk gelir mi diye çıktık biz gibi bikac kişi daha vardı ev arayan hep evleri satıyormuş ev sahipleri☹️kiralik ev yok şuan piyasada valla böyle giderse kalcaz dışarda😒

Aynen abla çok çabuk geçiyor zaman ya. Şuan ev derdinden onun tarihine bile bakmamıştım. Bugün yine eve bakmaya gelecekler .kiralık evde yokya kesin satacaz ev buldun mu demiş ev sahibi oda bakıyoruz abi bulamadım demiş napcaz bilmiyorum ☹️
Komsuyla bir gezelim bakalım kiralık vs denk gelir mi diye çıktık biz gibi bikac kişi daha vardı ev arayan hep evleri satıyormuş ev sahipleri☹️kiralik ev yok şuan piyasada valla böyle giderse kalcaz dışarda😒
Evleri satmıyorlar:KK62:
Kirayı artırmak için böyle yapıyorlar:KK14::KK12:
Rabbim yardımcınız olsun🤲🏻Hayırlı kapılar açsın inşaallah🥰
Ev sahiplerine vicdan versin🤷🏻‍♀️

Evleri satmıyorlar:KK62:
Kirayı artırmak için böyle yapıyorlar:KK14::KK12:
Rabbim yardımcınız olsun🤲🏻Hayırlı kapılar açsın inşaallah🥰
Ev sahiplerine vicdan versin🤷🏻‍♀️
Coguda öyle yapıyormuş abla evet bizimkini bilmem tabi 😒 amin abla amiin 🤲 valla stres bastı iyice bir görsen☹️.
Bakalım haftaya kadar yapmaya çalışcam yapabilirsem abla .

Kiralarda uçmuş🤷🏻‍♀️
Sizin orası daha fena👌🏻
2.500 3000 den başlıyor kiralar abla oda kiralık düzgün aile oturacak yerde değil, kiralık resmen yokya millet ortalığın halini görüyor yerinden çıkmıyor artık çıksa ev bulamicak çünkü.

X