- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam apla istediğin gibi at kostur sana selbest
Eksik malzeme var nevos yoksa biliyorsun hemen yaparımHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
Nevos kendini de etiket yaptın ver bakalım cevabınıHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
Gelecek sultanımmm inşallah yarın tatil ya yapmayı düşünüyorum gündüz fotoğraflamak içinHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
İnşaallah canımEksik malzeme var nevos yoksa biliyorsun hemen yaparım![]()
Ben belki yarın yaparımNevos kendini de etiket yaptın ver bakalım cevabını![]()
İnşaallah canım benimGelecek sultanımmm inşallah yarın tatil ya yapmayı düşünüyorum gündüz fotoğraflamak için![]()
Nevos şimdi bana hani yapmayacaktin diyecekler, lütfen belirtir misin günler sonra aniden tarif bulduğumu litfenBen belki yarın yaparım![]()
Nevrestem canımHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
Çok geçmiş olsun canım hayırdırNevrestem canımkaç gündür kalbimden rahatsızım bugün doktor işlerim oldu yazamadım tarifide yapamadım kusura bakma
![]()
Kaçgündür bende pek iyi değilimm aşkomm toparlaninc ayapmaya çalışıcam ağırlaştım artıkk dogumumda yaklaştı buhafta içerisinde yaptım yaptım yapamadımmı kusura bakma olur muHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
@anastasia2020
Nevreste
Yok canım aşkolsun ne kusuruKaçgündür bende pek iyi değilimm aşkomm toparlaninc ayapmaya çalışıcam ağırlaştım artıkk dogumumda yaklaştı buhafta içerisinde yaptım yaptım yapamadımmı kusura bakma olur mu![]()
Doğumum kesinleşti nevoşumm 3 haziranda kesin sezaryenle oluyorumYok canım aşkolsun ne kusuru
Sağlıkla gelsin inşaallah![]()