- 5 Mayıs 2020
- 12.738
- 39.468
Sen nereye götüreceksin kurabişleriBende istiyorum ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nereye götüreceksin kurabişleriBende istiyorum ama bakalım
Hadiyaa söyle bakım kime yaptın kursami goturcennnnYarışma için değil
Oooo istek kategori gelmeye başlamışPeçeteye yazıp yollasınBulmuş böyle hatunu eşim bir daha ki katagori içecek olsun diyor sanki drink shaker paşam
Benim ev bağ bahçe içindeSen nereye götüreceksin kurabişleri
Evet yarın etkinlik varHadiyaa söyle bakım kime yaptın kursami goturcennnn
Oh iyi olmuş valla çayın yanında mis gibi foto isteriz hangisinden yaptın abla,Evet yarın etkinlik var
Hep börek poğaça yapıyorum.Bu sefer kurabiye olsun dedim
Götürün tabii götürün, ben anca bağı bahçeyi kurabiyeye getirebildimBenim ev bağ bahçe içinde
Bulurum bir yer
Kıskanıyor mu ne seni salakOooo istek kategori gelmeye başlamışPeçeteye yazıp yollasın
Bayağıdır yoktu
Mantar kurabiye canımOh iyi olmuş valla çayın yanında mis gibi foto isteriz hangisinden yaptın abla,
Umarım yaparımGötürün tabii götürün, ben anca bağı bahçeyi kurabiyeye getirebildim
O gülleri, selvileri kimse görmeden sitenin bahçesinden araklıcam diye kırk takla attım
Ben seni.çok seviyorum ondan kıskanıyor olabilirKıskanıyor mu ne seni salak
Söyle nevroş ablana bir daha içecek olsun yaz ya soğuk soğuk
Hep onun istediği küllü kurabiye olmadı ya ondan, dedim olmaz ablam mantar verdi
Dedi veee…Umarım yaparım
Benim iddiam yok benden çok oy alırsın
Ama öyle görürsünDedi veee…
Ama öyle görürsün
Yalan mı
GörürüzAma öyle görürsün
Senin yapacağın kurabiye de çok iyi bence iyi de oy alır benceYalan mı
Evet ilk 10 a girerSenin yapacağın kurabiye de çok iyi bence iyi de oy alır bence
Hmmmm neymiş acaba o?Evet ilk 10 a girer
Kurabiyelerin hepsi ayrı güzel bu sefer. Oylamayı şimdiden merak ediyorumEvet ilk 10 a girer