- 16 Ağustos 2010
- 292.861
- 602.445
- 43
Sağol canımKolay gelsin diyorum veee
Kaçıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımKolay gelsin diyorum veee
Kaçıyorum
Inanirim:)) nevos kotu ysptigin bi yemek var mi:)Aynen çok severim ve güzel yaparım:)
Vardır mutlaka:)Inanirim:)) nevos kotu ysptigin bi yemek var mi:)
Kocam yandı burnundan getireceğimSen aseriyon simdiden bence:))
Yoktur:))Vardır mutlaka:)
Iyi geceler cnmKocam yandı burnundan getireceğim
Neyse beni lafa tutmayın gidiyorum bak, sihirli annemde ki gibi
Beceremesem bile denerim:)Yoktur:))
Iyide hersey deneyerek oluyo. Ilk yaptigim su boregi hamurdu resmen:)) simdikini annem bile begeniyo ki cok elestirir bu konularda beni:) ilk yaptigim lahmacunun agzi gozu ysmuktu simdi cok baska.. yapa yapa oluyoBeceremesem bile denerim:)
Iyide hersey deneyerek oluyo. Ilk yaptigim su boregi hamurdu resmen:)) simdikini annem bile begeniyo ki cok elestirir bu konularda beni:) ilk yaptigim lahmacunun agzi gozu ysmuktu simdi cok baska.. yapa yapa oluyo
Baklava kaldi benimde.. :)
Aynen canım:)Ben denemeye çok erken yaşlarda başladığım için şimdi bazı şeyleri daha iyi yapıyorum:)
Su böreği yapıyorsun:)Baklava ondan daha kolay:)Baklava kaldi benimde.. :)
Degil kuzum degil : ( belki bi kez daha denesem cesaretim gelir:)Su böreği yapıyorsun:)Baklava ondan daha kolay:)
Denersin canım:)Degil kuzum degil : ( belki bi kez daha denesem cesaretim gelir:)
Kız baklava su böreğinden kolayDegil kuzum degil : ( belki bi kez daha denesem cesaretim gelir:)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Herkes uyuyunca nöbet sana mı kalıyor TweetyŞunun şurasında ayın 21 ine ne kaldı