Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş ve Ev Yapımı Tantuni

Fotoğraflara sıra sıra bakarken, yaptığım makarnaların lapa olması geldi aklıma hüzünlendim...

Gerçekten çok güzel olmuş başarılar dilerim
denemek istiyorum etin pişmemiş hali dahi çok güzel siz etin hangi kısmından kullandınız ve kuzu eti mi?
Teşekkür ederim canım
Dana eti canım genelde sırt kısmını istiyoruz kasaptan ama bu et tam olarak neresi blmiyorum

Yemek tecrübe ile öğreniliyorYaptıkça güzelleşir yeterki yılmadan yapmaya devam edin.

Biraz el yatkınlığı ve yetenek de gerekiyor. Bende eksik galiba, sizde fazlasıyla var. :)
Ellerinize sağlık, zevk alarak yapacağınız yemekler, tatlılar çok olur umarım. ^^

Biraz el yatkınlığı ve yetenek de gerekiyor. Bende eksik galiba, sizde fazlasıyla var. :)
Ellerinize sağlık, zevk alarak yapacağınız yemekler, tatlılar çok olur umarım. ^^
Canım ben erken başladım yemek yapmaya ve hiçbirşeyi yapmaktan korkmadım mutlaka denedimSizede öneririm denemekten çekinmeyin
Çok teşekkür ederim inşaallah

Nevoş sar oradan bir tantuni acılı olsun.

Teşekkür ederim canım
Dana eti canım genelde sırt kısmını istiyoruz kasaptan ama bu et tam olarak neresi blmiyorum
Kalça ve göbek kısmı olmadığı belli hiç yağ yok baksana.Sırttır o sırt.

Biri yine dayanamamış
Ellerine sağlık nefis görünüyor başarılar tatlım
Teşekkür ederim canım
Canım kimse katılmıyordu yine dayanamayıp katıldımAyağımı sürdüm arkası geliyor
Sen de katılmak istersen hiç çekinme

Teşekkür ederim canım
Canım kimse katılmıyordu yine dayanamayıp katıldımAyağımı sürdüm arkası geliyor
Sen de katılmak istersen hiç çekinme
İyi yapmışsın tatlım yarışmanın kurtarıçı meleği
Resimlerim eksik olmasa katılırdım biliyorsun

Oyy hamarat hatuna bak ya, neler de yapıyor evde
Çok güzel görünüyor, eline sağlık canım, benim gözüm o lavaşlarda kaldı, en kısa zamanda denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…