- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Teşekkür ederimEllerine saglil basarilar dilerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerine saglil basarilar dilerim :)
Çok teşekkür ederim canımTavsiye ederimOyy hamarat hatuna bak ya, neler de yapıyor evde
Çok güzel görünüyor, eline sağlık canım, benim gözüm o lavaşlarda kaldı, en kısa zamanda denicem
Çok teşekkür ederim canımBeğenmene sevindimEn cok yutkundugum yemek tarifiydi
Ellerine saglik, enfes gozukuyor...
Ellerine sağlık canımBeğenmenize çok sevindimben bugun yaptim canim bu tarifini, esimde bilmiyormus ilk defa yemis olduk, çok begendik, saolasin tarif için
hatta esim bu ne eti dedi, bende dana galiba buzlukda karismis bilmiyorum dedim ( kuzu etiydi ama esim sevmiyor kokusunu )
kokmuyor zaten belli dedi : )))))))))))))))
desemki kuzu ryi adam psikoljik oalrak koku duycakdi :)
ama enfes olmustu, lavaslarim da oyle :)
sadece ilk pisen kurumus kisik ataeste pisirmistim ocagin buyuk gozu dolu diye,onuda yufka gibi sularsam sorun olmaz herhalde : )
hamurdan arta kalanida buzdolabina koyyum yarin kahvaltiya pisi yapicam
him peynirli gozlemede guzel fikirmis kahvalti içinEllerine sağlık canımBeğenmenize çok sevindim
Koyun etini bizde çok yemiyoruz ama bu tür yemeklerde sahiden kokusu anlaşılmıyor
Evet yavaş pişince kuru oluyorIslatırsanız yumuşar canım
Ben hamuru verdiğim ölçüden biraz fazla yapmıştım kalan hamurla ertesi gün peynirli gözleme yaptım.Kolay gelsin
Ben kasıtlı fazla yapmıştım canımBiraz artırabilirsin hamuruhim peynirli gozlemede guzel fikirmis kahvalti için
ama benim hamur o kadar çok artmadi, sabaha biraz daha mi hamur yogursam napsam :))))
islattim kuruyani yumusamis bile : )
Çok teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık bitanemmm harika görünüyor acıktımmı ne bu sayfadan çıkamadım ben lavaşsız rica edeyim yarışmada başarılar dilerimm
Çok teşekkür ederim canım
Diyet sonrası lavaşla birlikte ikram ederim inşaallah
Sağlıklı beslenmek en doğrusu canımAma arada kaçamaklar yapmak gerekiyor
Tşk ederim cnm benim benim bu diyet ömür boyu bitmeyecek sanırımm
Çok sağol AblacımNevoşşşş kızçem görmesin sakın anında ister,bayılıyor tantuniye ..
Ellerine sağlık harika gözüküyor
Çok sağol Ablacım
Sen daha güzelini yaparsınYaparsın kızın için
Çok sağol Ablacım
Sen daha güzelini yaparsınYaparsın kızın için
Sağlıklı beslenmek en doğrusu canımAma arada kaçamaklar yapmak gerekiyor
Ablacım aynı tarifi tavuk ile yapabilirsinBiliyorsun etle çok aram yok,ama yaparım bunu afiyetle mideye indirir kızçemde
Evet canım çok abartmadan arada aradığımız lezzetlerle hasret giderebilirsin..
Haklısın cnm arada abartmadan özlediğimiz lezezetlerle hasret gidermezsek bu hayat çekilmez değilmi
Ablacım aynı tarifi tavuk ile yapabilirsin