- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinHepinize hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinHepinize hayırlı geceler
Sana da canım benimHayırlı geceler canım Allah rahatlık versin
Tamam teşekkürler canım:)Dövmemiz gerektiğini iyice öğrendim:)Evde nasıl olur didim kocisime,elde yogurcaksa bir kapta tuzu mayaya yedirip sonra un su eklesin yoğursun hamur toplanınca mermer tezgaha alsin yanında bir kapta su olsun dedi elini ıslatıp hamuru tezgaha vura vura elin kurayana kadar yoguracakmissin,kulak memesinden az daha sert olucakmis
Tövbe deDoğru ya, nasıl unuttum ben, Elalise mi üfledin yoksa
Rica ederim canımVideoda aynısını anlattı canım:)
Çok şaşırdım tuzu ve mayayı sonra koymasına:)
Birde o kadar yoğrulacağını bilmiyordum:)Deneyeceğim bakalım sen de sağol
Sağlam vur kalkamasinTamam teşekkürler canım:)Dövmemiz gerektiğini iyice öğrendim:)
Yok yeaaYapmıştır o birşeyler baksana kendi nadir giriyor sayfaya
Bende yeni uyandım yaYok yeaa
Öğleden sonra uyudum
Sabaha kadar otururum artık,
Gece de siz yoksunuz
Ben deeeeeBen oylarımdan memnunum hemde çok
Nesi varmış ?bilmiyorum canım en son corona sayfasinda görmüştüm amcası pozitif mis
Nolcaz böyle kukrişim yaBende yeni uyandım ya
Etiket yanlış kuzum
Şer gördüklerinizde bir hayır vardırÖlmekten korkmuyorum canım:)Çok ciddiyim:)
Bizim biliyorsun sürekli bir şeyler oldu.Birini unutmadan diğerine geçtik:)
Ailemin yanında olmak için buraya geldim:)Babamı kaybettim annem karşı binada gidip göremiyorum:)Ne bileyim:)
Yanlış mı istemişim:)
Valla açılmayacak bu sene diyor benim de öğretmen arkadaşlar bu sene böyle bitirecekler herhalde canımNolcaz böyle kukrişim ya
Az önce meb den bir yazı okudum,okullarda 1 eylüle kadar ek ders ödemeleri kaldırılmış.öğretmenler bu durumu okullar açılmayacak diye yorumluyor.kız duydu krize girdi ağlıyor
Vaaayyy enişte seni seviyo demek kiUn su tuz maya koyuluyor sadece, önce su ve un yogurluyo kıvam alınca tuz yedirip maya ekleniyor yarım saat yogurluyor suyu kışın normal suyla yazın soğuk suyla
İyi yoğurup dinlendiriliyo , şekil veriliyor tekrar 1-2saat dinlendiriliyo fırına girmeden bıçak atiyolar üstüne gördüğüm bu :)
Çocuklar için çok büyük travma oldu bu hastalıkValla açılmayacak bu sene diyor benim de öğretmen arkadaşlar bu sene böyle bitirecekler herhalde canım
Açılmaz zaten canım beklemeyin:)Nolcaz böyle kukrişim ya
Az önce meb den bir yazı okudum,okullarda 1 eylüle kadar ek ders ödemeleri kaldırılmış.öğretmenler bu durumu okullar açılmayacak diye yorumluyor.kız duydu krize girdi ağlıyor
Hamileyken tek kalmaya korkuyodum gece gidip az çıraklık yapmadım ona , ekmeğin şekline baston diyorlar çırağı bilmiyordu ben öğrendim baston işlemeyiVaaayyy enişte seni seviyo demek ki ❤
Adam mesleki sırlarını paylaşmış