- 1 Aralık 2021
- 12.129
- 40.762
- 34
Yok denk gelince aklımda kalıyor mesela aynı gün ürgüpdeydik seninle profil fotosu yapmıştın sorunca öğrendiydimNane Limon Kabugu sen benimle ilgilen benim kirli çamaşırları mı ortaya dök
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok denk gelince aklımda kalıyor mesela aynı gün ürgüpdeydik seninle profil fotosu yapmıştın sorunca öğrendiydimNane Limon Kabugu sen benimle ilgilen benim kirli çamaşırları mı ortaya dök
Bu kadar mı yaniYok denk gelince aklımda kalıyor mesela aynı gün ürgüpdeydik seninle profil fotosu yapmıştın sorunca öğrendiydim
Yok gittim onu bende hatırlıyorumŞimdi Nevreste ben oraya gitmedim dermiş
Bu bizi tatmin etmez,fazlası vardır sende, hadi hadiiiuYok denk gelince aklımda kalıyor mesela aynı gün ürgüpdeydik seninle profil fotosu yapmıştın sorunca öğrendiydim
Ser verip sır vermemişsinBu kadar mı yani
Onu dedem de hatirlarYok gittim onu bende hatırlıyorum
Ürgüp 'e gitme ihtimalimi herkes bilirBu bizi tatmin etmez,fazlası vardır sende, hadi hadiiiu
Bak aretime ,boy boy foto atmisSer verip sır vermemişsin
Bir TC vermedim her şey ortadaSer verip sır vermemişsin
Olsun,fazla bilgi göz çıkarmazÜrgüp 'e gitme ihtimalimi herkes bilir
Ayyy skandalBak aretime ,boy boy foto atmis
Denk geliyor da denk geleni de anlamamışsın eminmiş gibi konuşuyorsun ben ortaya öyle fotoğraflar koymam cıkks naneliYok denk gelince aklımda kalıyor mesela aynı gün ürgüpdeydik seninle profil fotosu yapmıştın sorunca öğrendiydim
Haberi yok,ama Nane var diyor,o zaman varAyyy skandal
Naneli şuan hafızasını zorluyorDenk geliyor da denk geleni de anlamamışsın eminmiş gibi konuşuyorsun ben ortaya öyle fotoğraflar koymam cıkks naneli
Biz dokulduk ,sen de dökülKendimi sormaya korkuyorum
Blue screen,404 ErrorNaneli şuan hafızasını zorluyor
Kukrim uyku sersemi falan mıydı acaba attı hatırlamıyorHaberi yok,ama Nane var diyor,o zaman var
Uyurken kuzeni atmışKürküm uyku sersemi falan mıydı acaba attı hatırlamıyor