- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.900
Erkekti değil mi? Hofff bizimki de bi 6 aylık olaydı…6 aylık kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekti değil mi? Hofff bizimki de bi 6 aylık olaydı…6 aylık kuşum
Yok kuzu kız, ben anaokulu cagı gelsin istiyorumErkekti değil mi? Hofff bizimki de bi 6 aylık olaydı…
Uyum sağlama süreçleri bitmiyor,evrimleri tamamlanmamış kuşum, napsinlarBunlar ne içip de bu hale geliyor bilmem. Antep’teki çingeneler de acayip. Hindistan’dan yeni göçmüş gibiler sısjksks
Oo,hedef büyükYok kuzu kız, ben anaokulu cagı gelsin istiyorum
Kiminki erkekti yav ahsja kızsa bendensin. Seni de darlarım artık kızsal konu olunca.Yok kuzu kız, ben anaokulu cagı gelsin istiyorum
Dün görmüştümSen seversin C A N O
Ahahahaja kültür şoku kuşum Kamberler 'de yapayim diyorum,baş davetlim ol amaBursa’dakini Odunluk tarafında nezih bir mekanda kır düğünü yapan bana Antep’te düğün şoku gibi olmuş.
Günaydınnn çok mutlu olacağınız bir gün olsun
Twerk baby twerkDün görmüştüm
Kamberler kaldı mı ki hala Kuşum sen düğünü yap, sınav dönemi bile olsa atlar gelirim sshsjshAhahahaja kültür şoku kuşum Kamberler 'de yapayim diyorum,baş davetlim ol ama
Kamberler ruhunu yaşatacak mekan buluruz, bak söz verdin heKamberler kaldı mı ki hala Kuşum sen düğünü yap, sınav dönemi bile olsa atlar gelirim sshsjsh
Panayır tarafı bende o vaybı bırakmıştır hep. Oralara bakabilirsin kuşum.Kamberler ruhunu yaşatacak mekan buluruz, bak söz verdin he
Orası da vardi evet,dur sen ,araştırayım kuşumPanayır tarafı bende o vaybı bırakmıştır hep. Oralara bakabilirsin kuşum.
Olur tabi seve seveKiminki erkekti yav ahsja kızsa bendensin. Seni de darlarım artık kızsal konu olunca.