- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Benimki de yedi yaş büyükmüş bendenYay 15 mişYay burcu olanlar bir süre saklansın
Kocam benden 2 yaş küçük çıktı bence doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de yedi yaş büyükmüş bendenYay 15 mişYay burcu olanlar bir süre saklansın
Kocam benden 2 yaş küçük çıktı bence doğru
O sayılmaz buradan olması lazımKoccaaaaammm
Şimdi çıkıp gelecek biriO sayılmaz buradan olması lazım
Benim eşim yaş olarak büyük ama benim ruhum ondan yaşlıBenimki de yedi yaş büyükmüş benden
Hem de en küçük o imiş aşko benim oğlan da yayBenim eşim yaş olarak büyük ama benim ruhum ondan yaşlı
Çok enerjikler maşallahHem de en küçük o imiş aşko benim oğlan da yay
Öyle gerçekten benim oğlum aşko ama istemedimi de tam tersiÇok enerjikler maşallah
Aşko alışveriş yaparken özellikle kendine kıyafet alırken çok inceliyor muÖyle gerçekten benim oğlum aşko ama istemedimi de tam tersi
Geçen akşam onun için sinirlendim aşko işte,o seçene kadar iki farklı yerden sepetten aldılar ürünleriAşko alışveriş yaparken özellikle kendine kıyafet alırken çok inceliyor mu
Eşimde öyle işteBen alır çıkarım O üç saat incelerGeçen akşam onun için sinirlendim aşko işte,o seçene kadar iki farklı yerden sepetten aldılar ürünleri
Ben de en sonunda benim dediğimi sipariş ettim ok mık etti gelince de bayıldı amaböyleler aşkoEşimde öyle işteBen alır çıkarım O üç saat inceler
Demek yaylar öyle
Hayırlı olsunBen de en sonunda benim dediğimi sipariş ettim ok mık etti gelince de bayıldı amaböyleler aşko
Sağol aşkomHayırlı olsun
Ayyy yok ben benimkine o görmeden bir şey almam
Benim oğlan başak o çabuk beğeniyorSağol aşkom
Bir de iade ile uğraşma evet kendi seçsin alsın
Sevdirirler aşko sevdirirlerBenim oğlan başak o çabuk beğeniyor
Ama hiç romantik olmayacak. Alışveriş sevmiyor, mağaza gezmeyi sevmiyor, konser sevmiyor
İnşallah aşkom yaYoksa odun olacakSevdirirler aşko sevdirirler