Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiEv Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri
Yok ya eş ailesi dolu ev elti kayın görümce hatta dün bir ara eltimin ailesi de buradaydı evi bırakıp yarın kaçıyorum buradan Insallah peşimden diğer eve gelmezler
Yok ya eş ailesi dolu ev elti kayın görümce hatta dün bir ara eltimin ailesi de buradaydı evi bırakıp yarın kaçıyorum buradan Insallah peşimden diğer eve gelmezler
dün ben yarın gideceğim ordaki ev de temizlik felan yaparım dedim
Oda okul tatil olunca temizleyip çıktım ben diyor bu tatilde 3 cü oldu bu kalabalık ve gideceğim diye burayı temizledim kış hazırlığı işlerimi bitirdim yine hafta sonu geleceğim ama öyle ayrıntını temizlik yapıp kalamam gel git olacak
dün ben yarın gideceğim ordaki ev de temizlik felan yaparım dedim
Oda okul tatil olunca temizleyip çıktım ben diyor bu tatilde 3 cü oldu bu kalabalık ve gideceğim diye burayı temizledim kış hazırlığı işlerimi bitirdim yine hafta sonu geleceğim ama öyle ayrıntını temizlik yapıp kalamam gel git olacak