- 28 Haziran 2011
- 59.580
- 150.296
Tmm ben anlatsam sanaKiz bana ozelden anlat ben çok anlamadım simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm ben anlatsam sanaKiz bana ozelden anlat ben çok anlamadım simdi
O zaman dans
Ne şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gittiTmm ben anlatsam sana
Onu ben akşama güzelce halledeyimm laptoptaKonu açtıklarımızİstersen konu aç onu linki de oraya ekle
Sen isabelin sayfasını bilmiyorsun galiba beybi ondanNe şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gitti
yakışmış bana da ama
Evett simdi gördum cok mantıklı güzel bi iş olduSen isabelin sayfasını bilmiyorsun galiba beybi ondan
Ha biz de bu zamana kadar açmış olduğumuz konuları bu şekil tek konuda toparlayalim mi diyorsunuz yani. Linklerini ekleyince çıkar heralde değil mi üzerine tıklayinca açılacak şekilde direk. Olur yapalım eğer doğru anladıysamİsabel bizim gibi konuları tek tek açıyor. Biz yarışma konusu yapıyoruz.
Sonra onu tek başlıkta topluyor.
İlk mesaja her tarifin linki var.
Konu içinde tek görsel ve link
Bak şöyle
İsabella'nın Mutfağı
Madem yemek yapmayı,yemek sunmayı bu kadar seviyorum neden benimde bir mutfağım olmasın dedim.Yaptığım,beğendiğim tariflerimi bu başlıkta sizlerle paylaşacağım.. Hoşgeldiniz benim aşk,huzur,sevgi dolu mutfağıma :KK36: :KK36: :KK36: Tariflere ulaşmak için yemeğin ismine tıklamanız yeterli...www.kadinlarkulubu.com
Bebe rahat bırakmay beni simdi akşam uykusuna geçsin hayırlisıylaTamam sen bilirsin
Yakışmaz mı sana her şey yakışıryakışmış bana da ama
Ne şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gitti
Tatlım benim ,sağolYakışmaz mı sana her şey yakışır
Çok aşkomyakışmış bana da ama
O fiyatlardaysa satılabilir ya. Bizim ev 2+1 en üst kat 2.8 milyon. Aynı binada bir daire daha satılık, o ara kat. Ona güveniyorum. O varken bu alınmaz herhalde.1.200 dedi bana sen al diye ama kaça verecek net bilmiyorum.
Çok aşkom
Evet canım aynen öyleHa biz de bu zamana kadar açmış olduğumuz konuları bu şekil tek konuda toparlayalim mi diyorsunuz yani. Linklerini ekleyince çıkar heralde değil mi üzerine tıklayinca açılacak şekilde direk. Olur yapalım eğer doğru anladıysam
Ninni yap bu diş vakaları benide kızımıda erdürecekk
İnşallah kolayca çıkarır,kiyamam,bebeklerin en zor zamanlarında diş donemi zatenNinni yap bu diş vakaları benide kızımıda erdürecekk