- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KavalaBence ya mantar kurabiye senın ya da Kavala kurabiye.
Blue perinin :)Kiraz kurabiye kesin Asaosyalin dir diye düşünmüştüm , yanılmışım
Yok ya sokak, manzara çekiyorum. Litfen tükanın önünü kapamayalımInstagram gorrrlll foodphoto
Düşünmen yeter tavukum ben geçen sene yaptım biraktimKiraz kurabiye kesin Assosyal in diye düşünmüştüm , yanılmışım
Bayılırız efemmYok ya sokak, manzara çekiyorum. Litfen tükanın önünü kapamayalım
Noldu ki? Biri bir şey yazdıysa bildirim ya gelmedi ya da aşağılara gitti. YetişemiyorumNevos yeni arkadaş neden bize cevap vermiyo
Kuzu sana demedimNoldu ki? Biri bir şey yazdıysa bildirim ya gelmedi ya da aşağılara gitti. Yetişemiyorum
Neeee valla unutursunBen oyumu da tam oylama biterken 5 dk kala vereceğim o güne kadar görüşmek üzere
Ya unutursanBen oyumu da tam oylama biterken 5 dk kala vereceğim o güne kadar görüşmek üzere
Neeee valla unutursun
Yok ya, Kazen bildirim atıyor.Ya unutursan
Yarın gelirde çok gün var ama unutursun bu arada kendinede oy atabiliyorsun canimYok ya, Kazen bildirim atıyor.
(Bu sefer atmadı...)
Yook asla büyük konuşmuyorum ki başıma gelmesinBüyük konuşmayalımAhhh ben 9 ay hastane koridorlarında gezdim. Bir daha doğurmam diye inledimSonuç oğlum
Hemen gitmezYok ya, Kazen bildirim atıyor.
(Bu sefer atmadı...)
Yarın gelirde çok gün var ama unutursun bu arada kendinede oy atabiliyorsun canim
Atmazmış yani demek istedim ama diyememişim 3 tarif cepte. Başka seçebileceğim çıkmazsa kendime de oy atarım. Birkaç tarife bakmadım sadece.Hemen gitmez
Amin inşallah canım benimYook asla büyük konuşmuyorum ki başıma gelmesin
Ben tüp bebek sürecinden de çok yoruldum Nevoş, hamileliğim desen zor geçiyor. Ben istedim bir tane nasip oldu 2 tane, bunların canı sağolsun bana yeter, başta bu topikteki arkadaşlarım isteyen dileyen kim varsa Allah onlara nasip etsin inşallah
Ay evet benim etrafımda da cok var sonradan doğal hamile kalan, hem de çok beklemedenAmin inşallah canım benim
Benim iki arkadaşım ilkleri tüp yaptırdı hatta biri ikinciyi de Son numara sürpriz oldu dikkat etmek lazım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim
Benim iki arkadaşım ilkleri tüp yaptırdı hatta biri ikinciyi de Son numara sürpriz oldu dikkat etmek lazım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah