• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Zor oldu ama başardım,hiç sorma :sampiyon: Bu küçük insanlar çok meraklı,hep konuşuyorlar, hiç yorulmuyorlar:ukala:
Benim küçük olana yat diyorum. Bana sayıyor yağmur, böcek,örümcek, yengeç 🤪😂 ben yerde yatınca böcek var yatma diyorum ya. Aklı sıra beni ikna etmeye çalışıyor o yaşta yatmamak için

Benim küçük olana yat diyorum. Bana sayıyor yağmur, böcek,örümcek, yengeç 🤪😂 ben yerde yatınca böcek var yatma diyorum ya. Aklı sıra beni ikna etmeye çalışıyor o yaşta yatmamak için
Hemen ikna oluyorsundur😅😅 aman,sağlıklı olsunlar da ,büyüyecekler öyle öyle 🥰

Bende iyiyim. Çocukları yatırdım kafam kazan gibi 😬😂
Benim oğlan da demin ödevi için cümle söyle hadi bir iki tane senden olsun dedi söyledim sonra da diyor ki sağol anne ya öğretmen diyecek oğlum sen fazla aşkı memnu izlemişsin bu cümleler ne :KK70:

Oo ellerine sağlık canım sağlıkla yemek nasip olsun 🥰
Sağol canım amin inşallah 😍
Benim oğlan da demin ödevi için cümle söyle hadi bir iki tane senden olsun dedi söyledim sonra da diyor ki sağol anne ya öğretmen diyecek oğlum sen fazla aşkı memnu izlemişsin bu cümleler ne :KK70:
Bu çocuklar bir alem yaa:KK70:

Back