• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Sivas köftesini Sivas’ta meşhur bir yerde yemiştik. Güzel bir köfteydi de pek farklı gelmemişti bana. 😁 Arkadaşımın düğünü için kalkıp Sivas’a gitmiştim hem de işsizken, kimse bana vefadan bahsetmesin!!!!
İşte cesaret,işte feraset ,işte fedakarlık ,işte adam gibi adamm :KK9:

Hep tatlı kurabiye yapılmış, sen de tuzlu kurabiye yap minik:KK45:
Tatlı kurabiye varken tuzlu ya oy vermem ben ama olsun:KK53:
Yemin ediyorum becerebildigim tek kurabiye tuzlu kurabiye 😌 aklımdan geçmedi değil 🤪

Sivas köftesini Sivas’ta meşhur bir yerde yemiştik. Güzel bir köfteydi de pek farklı gelmemişti bana. 😁 Arkadaşımın düğünü için kalkıp Sivas’a gitmiştim hem de işsizken, kimse bana vefadan bahsetmesin!!!!
Evet sadece kıyma zaten ekstra birşey yok bencede. Helal olsun ben geçen şuradan kayseriye kuzen düğününe gitmedim

merhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin 🤲
Ne sosyetik isimli hastalıkmış. :KK53:Gastro ile başlayınca mideyle alakalıdır diye tahmin edip Google ye baktım.

Geçmiş olsun inşallah 🤲🏻

Geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin 🤲
Ne sosyetik isimli hastalıkmış. :KK53:Gastro ile başlayınca mideyle alakalıdır diye tahmin edip Google ye baktım.

Geçmiş olsun canım benim 🥺🤲💜
amin inşallah. çok teşekkür ederim.

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. evet mideyle başlıyor bağırsakla devam ediyor 🤦‍♀️ dikkat edin kendinize çok yaygınmış. hastanelere başvuran çokmuş. kimi de benim gibi evde geçiriyor.

Biberler güneşte pişiyor, salça olacak. 🌶️

Eklentiler

• IMG_9758.jpeg
    IMG_9758.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 38
Back