- 28 Haziran 2011
- 61.615
- 154.722
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya of yarısı yendi kalanını götürsem olmazmiGötürseydin niye utandın![]()
Yeni gelin sunumu yaparım ben diskalifiye ederlerYaaaaa girsene çok tarif var![]()
Her şeyin bir ilki vardırValla ya of yarısı yendi kalanını götürsem olmazmiuğur böcekli kocaman taş falan vardı onun yaninda falan çekerdim ah göz yaşım pit
.herkes bakarya bu napıyor diye utanırım iste
![]()
Valla nebilim ya işte neysem belki dahaaaaa sonraKız ne utaniyon,kurabiye görsünler peripellam![]()
Yaaa ben geçen sene park park gezdim kimse yokken gittim bişey olmuuoValla ya of yarısı yendi kalanını götürsem olmazmiuğur böcekli kocaman taş falan vardı onun yaninda falan çekerdim ah göz yaşım pit
.herkes bakarya bu napıyor diye utanırım iste
![]()
Tarif var vereyimYeni gelin sunumu yaparım ben diskalifiye ederler![]()
Seveni çok var kuzuYeni gelin sunumu yaparım ben diskalifiye ederler![]()
Seneye kuzu gidersin kismetseValla nebilim ya işte neysem belki dahaaaaa sonra![]()
Yap utansınlarSizin için salıncak,kaydırak sunumu da çekerim![]()
Kurabiye işi kolay. Benim aklım sunumda ya. Cidden şöyle bir konsept hazırlamayacaksam da ne bileyimTarif var vereyim![]()
Malzeme varsa yap ne olacakKurabiye işi kolay. Benim aklım sunumda ya. Cidden şöyle bir konsept hazırlamayacaksam da ne bileyim![]()
BakyaaaBen bir jaftador parkta çekmeyi bekliyorum bana ne yarın parkta cekcem
Ama çimlerde değil ya onu bir kez yaptım olmadı o![]()
Bunu yapmalısın mucizemKurabiye işi kolay. Benim aklım sunumda ya. Cidden şöyle bir konsept hazırlamayacaksam da ne bileyim![]()
Senin için çimde de çekerimBakyaaa![]()
Üstten, sağdan, soldan her yerden çek ve telefonu dik tutBen bir jaftador parkta çekmeyi bekliyorum bana ne yarın parkta cekcem
Ama çimlerde değil ya onu bir kez yaptım olmadı o![]()
Yarın öğleden sonra hazır ol abla zaten sana soruyorum bakarsin işteÜstten, sağdan, soldan her yerden çek ve telefonu dik tut![]()
Tamam canım inşallahYarın öğleden sonra hazır ol abla zaten sana soruyorum bakarsin işte![]()