- Emoji Skoru
- 151.852
- Puanlar
- 898
İyi ilaçları kullanıyor. Ateşi de düştü şükür okula gitmiyor raporluAllah daha iyi etsinoğlan nasıl oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ilaçları kullanıyor. Ateşi de düştü şükür okula gitmiyor raporluAllah daha iyi etsinoğlan nasıl oldu ?
Harika olmuş kız bayıldımBugün değil bugün tek ilk gosterimi idi abla
Atayimda bı bak kuzu ,yarın çekecem yine
Senin fanlardan biridirYa şu benim profile yazan kim bilen var mı![]()
CügeriiimSen bana sor ,ben seni kekletmem![]()
Çok geçmiş olsun canım benim. Tam hastalık zamanı mevsim gecisleriİyi ilaçları kullanıyor. Ateşi de düştü şükür okula gitmiyor raporlu
Teşekkür ederim canooom mutlu oldumHarika olmuş kız bayıldım![]()
Yaaaa perisim kurabiyeyi yaptı mı eee bana dediler merak etme sona kalmazsın peri yarışıyorBugün değil bugün tek ilk gosterimi idi abla
Atayimda bı bak kuzu ,yarın çekecem yine
Sağol canım aynen bir sıcak bir soğukÇok geçmiş olsun canım benim. Tam hastalık zamanı mevsim gecisleri
Çok şükür Zano'mİyi ilaçları kullanıyor. Ateşi de düştü şükür okula gitmiyor raporlu
Hala yok ki ortadaYaaaa perisim kurabiyeyi yaptı mı eee bana dediler merak etme sona kalmazsın peri yarışıyor![]()
Sona sen mi kaldın şimdiYaaaa perisim kurabiyeyi yaptı mı eee bana dediler merak etme sona kalmazsın peri yarışıyor![]()
Ama o benim aretim
Sen de elini çabuk tut bence ,bir kaç gün kaldıYaaa hani peri zor yapardi ben sona kalmazdim
Perisimmm haftaya yap be![]()
Cumartesi yapcam en geç pazar sunum bitmiş olur heralde agxggxhdSen de elini çabuk tut bence ,bir kaç gün kaldı![]()
25ini gecmesin işteCumartesi yapcam en geç pazar sunum bitmiş olur heralde agxggxhd
Ama inşallah benden sonra yapan da olur sona kalmak nedir ya![]()