• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Ben ilk ikiyi emzirmeye zor buluyordum ben standart dışı anneyim o yüzden iki kv görümce anneanne teyze ile büyüttüm ben eltimler de var dı
Ohhh ne güzel yalnız değilmişsin🧿
Ben hep yalnızdım. Oğlum 6 aylıktı babam hasta oldu yatalaktı. Ondan sonra hastalıktan ölsek, ev taşısak kimse gelmedi. Her şeyi kendim yaptım. Eşim Antep'teyken son 3-4 yıl sivil çalışıyordu neredeyse hiç evde değildi. Her şey bendeydi.
Geçiyor ama zor geçiyor.

Annemdeyken eşim eline aldı bırakamadı, nerdeyse tüm evi süpürecekti ajsjjsks halam da diyor ki maşallah ne güzel kocan var 😐
Ben de demin çalıştırdım gösteriyordum başlığı değiştirecek dedim lütfen lütfen makineye nazik olalım ,iyi ya ellemem al diyor :-)

Ohhh ne güzel yalnız değilmişsin🧿
Ben hep yalnızdım. Oğlum 6 aylıktı babam hasta oldu yatalaktı. Ondan sonra hastalıktan ölsek, ev taşısak kimse gelmedi. Her şeyi kendim yaptım. Eşim Antep'teyken son 3-4 yıl sivil çalışıyordu neredeyse hiç evde değildi. Her şey bendeydi.
Geçiyor ama zor geçiyor.
Benim de eşim yok tu yanım da ve çalışıyordum çocuğu olmuyordu görümcemin anne rolüne girdi bu da rahatsız edici bir durum

Back