- Emoji Skoru
- 105.582
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee yaptın mı gözü diktin ama cevap yok
Annemdeyken eşim eline aldı bırakamadı, nerdeyse tüm evi süpürecekti ajsjjsks halam da diyor ki maşallah ne güzel kocan varGeldi süpürge çalışıyor ,yalnız acayip birşey hakikaten güzelmiş
Ben bilmem Kazen bilir
Onun derdi başından aşmış, sendrom mendrom, görmez beni.Ben bilmem Kazen bilir![]()
Allah kolaylık versin canımBen de iki yaş değil ama iki çocuk sendromu yaşıyorum şu aralar.![]()
Büyük kac yasındaBen de iki yaş değil ama iki çocuk sendromu yaşıyorum şu aralar.![]()
4 yaşında. Bugün hastaydı, okula gitmedi. İkisi birden çok zormuş.Büyük kac yasında
Neyse ki geçecek ama daha üc beş sene varBen de iki yaş değil ama iki çocuk sendromu yaşıyorum şu aralar.![]()
Geçmiş olsun4 yaşında. Bugün hastaydı, okula gitmedi. İkisi birden çok zormuş.![]()
Cok gecmis olsun benim korkulu rüyam 2. Cocuk4 yaşında. Bugün hastaydı, okula gitmedi. İkisi birden çok zormuş.![]()
Kız senin gibi olsam çıldırırım ben.Neyse ki geçecek
Benim de öyleydi ama bir yanım hep istiyordu. İyi ki böyle olmuş, yoksa ben asla cesaret edip yapamazdım.Cok gecmis olsun benim korkulu rüyam 2. Cocuk![]()
Ben ilk ikiyi emzirmeye zor buluyordum ben standart dışı anneyim o yüzden iki kv görümce anneanne teyze ile büyüttüm ben eltimler de var dıKız senin gibi olsam çıldırırım ben.Sırf biraz evden çıkayım havalanayım diye erken başlamayı düşünüyorum bu sefer. Bebiş 8 aylık oluyor o zamana. Haftada 4 gün, sabahtan öğleye kadar bir program yaparlarsa başlayacağım.
Ben de istedim ama esim istemedi hala da istemiyorBenim de öyleydi ama bir yanım hep istiyordu. İyi ki böyle olmuş, yoksa ben asla cesaret edip yapamazdım.![]()
Geçmiş olsun canım4 yaşında. Bugün hastaydı, okula gitmedi. İkisi birden çok zormuş.![]()