Ohhh ne güzel yalnız değilmişsinBen ilk ikiyi emzirmeye zor buluyordum ben standart dışı anneyim o yüzden iki kv görümce anneanne teyze ile büyüttüm ben eltimler de var dı
Ben de demin çalıştırdım gösteriyordum başlığı değiştirecek dedim lütfen lütfen makineye nazik olalım ,iyi ya ellemem al diyorAnnemdeyken eşim eline aldı bırakamadı, nerdeyse tüm evi süpürecekti ajsjjsks halam da diyor ki maşallah ne güzel kocan var
Benim de eşim yok tu yanım da ve çalışıyordum çocuğu olmuyordu görümcemin anne rolüne girdi bu da rahatsız edici bir durumOhhh ne güzel yalnız değilmişsin
Ben hep yalnızdım. Oğlum 6 aylıktı babam hasta oldu yatalaktı. Ondan sonra hastalıktan ölsek, ev taşısak kimse gelmedi. Her şeyi kendim yaptım. Eşim Antep'teyken son 3-4 yıl sivil çalışıyordu neredeyse hiç evde değildi. Her şey bendeydi.
Geçiyor ama zor geçiyor.
Yaz mutlaka gerçek hayatdan alınmıştır diyeYa ben kitap mı yazsam acıların kadını diye
Üzgün emojisi atmayın lütfen
Yarın başlıyorumYaz mutlaka gerçek hayatdan alınmıştır diye
Rabbim kimseye muhtaç etmesinBenim de eşim yok tu yanım da ve çalışıyordum çocuğu olmuyordu görümcemin anne rolüne girdi bu da rahatsız edici bir durum
Çok şükür Zano'm, iyiyim, sen nasılsın?
Bende iyiyim şükürÇok şükür Zano'm, iyiyim, sen nasılsın?
Bugün değil bugün tek ilk gosterimi idi ablaKurabiye mi geliyor yoksa
Atayimda bı bak kuzu ,yarın çekecem yineEe yaptın mı gözü diktin ama cevap yok
Mavi Kuplik mi neYa şu benim profile yazan kim bilen var mı
Ay arkadasya özele yazmış ilk profilime bakınca şaşırdım kim diye manyak yaMavi Kuplik mi ne
Azıcık stalk yaptımAy arkadasya özele yazmış ilk profilime bakınca şaşırdım kim diye manyak ya
Nerden biliyonuz ya ben hala bilemiyorum beni kekliyor önüme gelenAzıcık stalk yaptımsonuç bu
Sen bana sor ,ben seni kekletmemNerden biliyonuz ya ben hala bilemiyorum beni kekliyor önüme gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?