- 24 Eylül 2018
- 98.663
- 295.302
- 698
Sen de sağol tatlı kısYirüümmmsordum kuzuda yok du bakalım azcik daha zamanım var inşallah masallah
Sağol kuzucum![]()
![Kissing face with closed eyes :kissing_closed_eyes: 😚](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de sağol tatlı kısYirüümmmsordum kuzuda yok du bakalım azcik daha zamanım var inşallah masallah
Sağol kuzucum![]()
Canlarım pişen kahvaltılık acı sos tarifi verirmisin bana hep yaptığınız güzel dediğiniz.Bende yapıyorum da belki farklı daha güzel sosunuz varsa ,bugün baslayacagim soslarima. Melemenlik falan şükür onları bitirdim.
canım akşama yazabilirim şu an işim var. kahvaltılık soslar çok güzel oluyor. değişik değişik denersin.Canlarım pişen kahvaltılık acı sos tarifi verirmisin bana hep yaptığınız güzel dediğiniz.Bende yapıyorum da belki farklı daha güzel sosunuz varsa ,bugün baslayacagim soslarima. Melemenlik falan şükür onları bitirdim.
Olur canim sagolasincanım akşama yazabilirim şu an işim var. kahvaltılık soslar çok güzel oluyor. değişik değişik denersin.
Acil vesikaCanimsinşoktayız
![]()
Ayy tepkileri inanılmaz merak ediyorum canomFasülye Birinciliği lodinggggg
![]()
Harika olmuş ama bayıldımAyy tepkileri inanılmaz merak ediyorum canomdeli tepelek fikirleri her zaman sevdim
![]()
Bende bu kadar beklemiyordum canocum uğraştırdi ama değdiHarika olmuş ama bayıldımEllerine emeğine sağlık
![]()
Acayip şeyler oluyor beklemede kalNoluyo burdağğ