Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Ben kuş sandım. Perdenin altından girdi. Kanatlarına bakınca baktım yarasa. Hemen odadan kaçtım. Eşim çıkardı 😂
Ayyy bende hemen kendimi odaya kapattım,eşim diyo yok yaa yarasa diil🫣🫣 heee dedim diil ,sonra anladı :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:çok korkunclu🫨

Allah kolaylık versin canım 🥰
Evet pek görünmüyorsun🤷
bu aralar kendimi göremiyorum o derece yani. saçı başı da dağıttım iyice. iş çıkışı kuaföre gittim boya ve kesim yaptırdım da şekle girdi. hiçbir şeye vaktim yok.
özledim buraları aslında. ama pek okuyamıyorum bu aralar.
sen nasıl oldun şimdi?

bu aralar kendimi göremiyorum o derece yani. saçı başı da dağıttım iyice. iş çıkışı kuaföre gittim boya ve kesim yaptırdım da şekle girdi. hiçbir şeye vaktim yok.
özledim buraları aslında. ama pek okuyamıyorum bu aralar.
sen nasıl oldun şimdi?
Çok iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan inşallah 🥰
Ben iyiyim desem yalan olur 😁 Olacağım bir gün inşallah canım benim 🥰

Çok iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan inşallah 🥰
Ben iyiyim desem yalan olur 😁 Olacağım bir gün inşallah canım benim 🥰
pek takip edemedim. polip operasyonu oldun değil mi? miyomlar duruyor ama halen sanırım. başka bir sorun mu var?

pek takip edemedim. polip operasyonu oldun değil mi? miyomlar duruyor ama halen sanırım. başka bir sorun mu var?
Evet miyom duruyor canım🤷Birde Sezeryan dikişimin olduğu bölgede endometriozis var. Bu operasyon sonrası doktor galiba içeri yayılmış dedi😏

Bu ameliyatı olacağım ama şimdi olmasın yaşım biraz daha ilerlesin istiyorum 🥺
Ağrılarım devam ediyor umarım operasyon kaynaklıdır. Tansiyonum çok düşüyor🤷

Evet miyom duruyor canım🤷Birde Sezeryan dikişimin olduğu bölgede endometriozis var. Bu operasyon sonrası doktor galiba içeri yayılmış dedi😏

Bu ameliyatı olacağım ama şimdi olmadın yaşım biraz daha ilerlesin istiyorum 🥺
Ağrılarım devam ediyor umarım operasyon kaynaklıdır. Tansiyonum çok düşüyor🤷
miyomu çok erteleyemezsin ama. kanamalar aşırı artıyor baş edemezsin. bir an önce olmak zorundasın doktor demedi mi sana canım?
dikkat et kendine. sen şu an malatyada mısın hala?

miyomu çok erteleyemezsin ama. kanamalar aşırı artıyor baş edemezsin. bir an önce olmak zorundasın doktor demedi mi sana canım?
dikkat et kendine. sen şu an malatyada mısın hala?
Benim Rahim üstünde polip vardı ya onları kazıdı birde mirane spiral taktı. O kanamayı kesip endometriozisi iyileştiriyormuş. Ama kesin değil deneyeceğiz.
Miyom 6.5 cm, 10 cm olana kadar çok sıkıntı olmaz dedi😏
Yok canım ben bir ay olmak üzere Nevşehir 'e geldim. Çocuklar okula, kursa başladı🤗

Alemsiniz :KK30:
Bu arada toz olanı varmış ondan aldım kuzular umarım olur. Geriye kaldı malum şey😆
Aaaaa kuzu olur olur ,bendekide tozdu🥰🤩🥳🥳🥳🍒🍒🍒 yasasiiinnnn 💃🥰🤩 yaa Allah rızası için komsu falan yok mu? Bir saatlik rica ediver perisko peripellam🤤🫶💜😍🤩🥰🍒🍒🍒😘

Back