Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Bende bekliyorum bana sunum çalıştır 😂
En son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Yani ne çok yakın ne çok uzak🥰🤗
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan🥰

En son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak🥰🤗
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan🥰
Yine parka gezmeye çıkalım diye düşünüyorum 🙈

20230916_201145.jpg
biz bugün makaron yaptık 🥳

En son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak🥰🤗
detaya gel :KK76:

Back