- 28 Haziran 2011
- 61.474
- 154.425
- 898
Gitme kurabiye yap, kötü sosyalNe istiyorsun düğüne gitmeryim mi iki göbek atmayayim mi![]()
![Düdük :duduk: :duduk:](/images/smiley/düdük.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme kurabiye yap, kötü sosyalNe istiyorsun düğüne gitmeryim mi iki göbek atmayayim mi![]()
Bende bekliyorum bana sunum çalıştırİnşallah canım bekliyorum![]()
![]()
En son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Yani ne çok yakın ne çok uzakBende bekliyorum bana sunum çalıştır![]()
Yine parka gezmeye çıkalım diye düşünüyorumEn son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan![]()
Çok iyi olurYine parka gezmeye çıkalım diye düşünüyorum![]()
Birde benim kızı bekliyorum onun telefon baya iyi ya güzel foto çekerÇok iyi olur
Özele attım![]()
O daha iyi olurBirde benim kızı bekliyorum onun telefon baya iyi ya güzel foto çeker![]()
detaya gelEn son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan![]()
Ağlayarak günlüğüne yaz Nevriye.Ellerine sağlık bebişim![]()
Tamam yazdımAğlayarak günlüğüne yaz Nevriye.
Benim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canimAğlayarak günlüğüne yaz Nevriye.
Tarif verdiğin çok cadıTamam yazdımseninle gurur duyuyorum
![]()
Bunu istediğine emin misinBenim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canim![]()
BilemiyorumTarif verdiğin çok cadıüye tolin mi yoksa
![]()
Duyacaksın tabe işin ne .Tamam yazdımseninle gurur duyuyorum
![]()
Zamanı var .Benim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canim![]()
Tabe kizaaammmm ne sandiniz .Ellerine sağlık işleri ilerletmişsin![]()