- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Niye her girdiğimde buna denk geliyorum ben ikizim Yapma nolur şunu kendineBugün bizim ev yıkılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye her girdiğimde buna denk geliyorum ben ikizim Yapma nolur şunu kendineBugün bizim ev yıkılacak
Senin canını yiriiiimGöndereyim kuzum periskom
Oğlumun toplantısı vardı. Dün polip ameliyatı oldum mecburen gittim. Ağlaya ağlaya eve dönüyorumNiye her girdiğimde buna denk geliyorum ben ikizim Yapma nolur şunu kendine
Oğlumun toplantısı vardı. Dün polip ameliyatı oldum mecburen gittim. Ağlaya ağlaya eve dönüyorum
Bekarken hep annem yapardı. Evlendim, eşim sevmiyor hiç. Ev balık kokuyormuş diye hep dışarıda yedik. Artık dışarıda yemek için böbreği bırakmak lazım malum, gitti balık aldı paşa paşa.İlk defa mı Kolay gelsin
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Evim yıkıldı
Gerçekten gönderebilirim hiç sorun değil canım periskomSenin canını yiriiiim
Kv gonderecektide henüz giden olmadı köye
Amin inşallahCanım nevosum daha güzelleri olacak inş, bu sinavda bitecek rabbim sağlık versin
Kokarsa koksun yaa Temizleyince gider. Dediğin gibi dışarda yemek yemekten geçmiş Afiyet olsunBekarken hep annem yapardı. Evlendim, eşim sevmiyor hiç. Ev balık kokuyormuş diye hep dışarıda yedik. Artık dışarıda yemek için böbreği bırakmak lazım malum, gitti balık aldı paşa paşa.
Evim yıkıldı
Sağol kuzum benim olmadı bulabilirsem buralarda falan alırım canım limmmmGerçekten gönderebilirim hiç sorun değil canım periskom
Eşim de öyle diyordu demin. Dedim bir de onu çıkarma başıma.Margaret Hale ben balık pişirdiğim zaman piknik tüpüyle balkonda yapıyorum. Ev kokmamış oluyor
Niye ki bence iyi oluyor sen yinede bir düşünEşim de öyle diyordu demin. Dedim bir de onu çıkarma başıma.
Bizim ki de yemiyor evde dısarıdan yiyoruz kv evde pişirince duvarlara kadar siliyorKokarsa koksun yaa Temizleyince gider. Dediğin gibi dışarda yemek yemekten geçmiş Afiyet olsun
Şu hamsiden ne hikayeler çıkıyormuşBizim ki de yemiyor evde dısarıdan yiyoruz kv evde pişirince duvarlara kadar siliyor
Ben ev dışında ki mutfakta yapıyorum müstakil evdeyken pişiyor o yüzden bazen kuzine sobada pişiriyorum iyi oluyorŞu hamsiden ne hikayeler çıkıyormuş
En güzeli balkon. Seviyorsanız katlanıyorsunuz yapacak bir şey yok