- 24 Eylül 2018
- 98.629
- 295.244
- 698
O zaman gelİveeet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gelİveeet
İnşallah canımİnşallah ameliyata gerek kalmadan geçip gitsin
Allah Allah açma kapama düğmesi neymişBozuk ürün yollamışlar bana müşteri hizmetlerine yazdım o da diyor ki cihazın açma kapama düğmesi var ona basın
Sen biliyor muydun bak açma kapama düğmesi oluyormuş
O nasıl müşteri hizmeti Hayatımızda ilk kez cihaz kullanmıyoruz deseydinBozuk ürün yollamışlar bana müşteri hizmetlerine yazdım o da diyor ki cihazın açma kapama düğmesi var ona basın
Sen biliyor muydun bak açma kapama düğmesi oluyormuş
O zaman gel
Hiç sorma aşko bir de video istiyor durumu video çeker misiniz diyor .Durumum yok yok dedimAllah Allah açma kapama düğmesi neymiş
Sıfır cano ya daha bugün geldi kutuyu açtım ve çalışmıyorO nasıl müşteri hizmeti Hayatımızda ilk kez cihaz kullanmıyoruz deseydin
Bende servise göndermişdim çaycıyı. Tamir etmeden geri göndermişler yaptık diye
Sıfır ürün müydü iade etseydin
Sana dediğimi yapsaydın askoHiç sorma aşko bir de video istiyor durumu video çeker misiniz diyor .Durumum yok yok dedim
Allahin mucizesiAllah Allah açma kapama düğmesi neymiş
Aynen şuan durumum bu diyipSana dediğimi yapsaydın asko
Bir daha sorarsa yapAynen şuan durumum bu diyip
Durmadan video istedi açma kapamanın ne olduğunu bildiğimden emin olmak istedi herhaldeBir daha sorarsa yap
Neden kimse ne aldığını sormamış?!??Sıfır cano ya daha bugün geldi kutuyu açtım ve çalışmıyor
BiliyoruzNeden kimse ne aldığını sormamış?!??
Bilmiyorum ki sinirliyim diye mi yoksaNeden kimse ne aldığını sormamış?!??
IQ testi yapmış ya la gerçi kim bilir neleri denk geliyordur, bize bile geliyor ahahahahahahaDurmadan video istedi açma kapamanın ne olduğunu bildiğimden emin olmak istedi herhalde
Sen biliyon aşko ben de yazmadım gerçekten buraya direk sinire bağladımBiliyoruz
Sende düğmeyi aç kapa aç kapa video çek atHiç sorma aşko bir de video istiyor durumu video çeker misiniz diyor .Durumum yok yok dedim
Kızlar sinirlisin diye ürktü herhalde aşkoSen biliyon aşko ben de yazmadım gerçekten buraya direk sinire bağladım