- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.408
- 60
Çok sağol nevoşcum okul başladı ya hastalıklarda gelir artık.Çok geçmiş olsun ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol nevoşcum okul başladı ya hastalıklarda gelir artık.Çok geçmiş olsun ablacım
Geçmiş olsun gül goncam, okulla beraber hastalıklarında kapısı açılıyor malesefİyiyim bende nevoşcum sağol hafta sonu damatla torun bizdeydi düğün için gelmişlerdi pzar günü döndü baba kız,biraz öksürüğü vardı dün doktora götürdü annesi ilaç vemiş doktor bide kreşe gidiyor.
Selamın hellloooolarrr çicemmmSelamin hellooooo beybitomlar
Çok sağol çicemmm okul açıldıya böyle devam eder artık .Geçmiş olsun gül goncam, okulla beraber hastalıklarında kapısı açılıyor malesef
Ne yaptık yineSizi gidi siziler
Bana bir selam vermediniz. Bu Margırıt ne haltlar yiyor gene demediniz mesela.Ne yaptık yine
Ne haltlar yedin bakimmmmBana bir selam vermediniz. Bu Margırıt ne haltlar yiyor gene demediniz mesela.
Günlük, rutin haltlar be abla. Çok kayda değer bir şey yok. Evde canım sıkıldıkça alışveriş yapıyorum o var, o biraz başımı ağrıtacak gibi.Ne haltlar yedin bakimmmm
Bendede öyle sıkıldım mı kendimi gratise atıyom hemen kremler şampuanlar fırçalar alıp gelyorum eve doğal psikoloji seansı benşmkiGünlük, rutin haltlar be abla. Çok kayda değer bir şey yok. Evde canım sıkıldıkça alışveriş yapıyorum o var, o biraz başımı ağrıtacak gibi.
Psikoloğa para dökeceğimize bunlara döküyoruz işte 10/10luk yatırımBendede öyle sıkıldım mı kendimi gratise atıyom hemen kremler şampuanlar fırçalar alıp gelyorum eve doğal psikoloji seansı benşmki
Kesinlikle grastis sonrası çıkıp sandalye masajları varya ondan bile yaptırdım süperdi çok iyi geldi.Psikoloğa para dökeceğimize bunlara döküyoruz işte 10/10luk yatırım
Yöresel üstadımNevoş bu ayın biteceği yok. Bir sonraki kategori belli mi? Bir ara söylüyordun, yine öyle yapsanaaaaaaaa Nevreste
Masaj koltuklarını mı diyorsun? Ya abla çok tatlısınnnn, seni düşünemiyorum orada. Gözler kapalı, ohhhh dercesine.Kesinlikle grastis sonrası çıkıp sandalye masajları varya ondan bile yaptırdım süperdi çok iyi geldi.
Kesin miYöresel üstadım
Takip etme şunlarııııBugün bizim ev yıkılacak
Kesin canımKesin mi
Her yerden mesaj geliyorTakip etme şunlarıııı