• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun Nevoşum ne güzel haber, inşallah rahimin alınmasına gerek kalmadan ağrılarından kurtulursun artık 🙏🏻
İnşallah canım benim 🥰
Allah razı olsun 🤲 🥰
Bugün ameliyat masasında yatarken sana da dua ettim🤲

İnşallah canım benim 🥰
Allah razı olsun 🤲 🥰
Bugün ameliyat masasında yatarken sana da dua ettim🤲
Yaa güzel kalbinden öperim düşünmen bile ne kıymetli sağol varol Nevoşum 🥹🙏🏻

Eğlencenin dibi🥳🥳🥳 biri çingene olur,biri gelin biri damat 😁😁😁 gelini saklarlar, damat gelini arar bulur getirir 🥳🥳🥳 tavuk istenir, çerez, içecek 😇😇😇 sonra kızlar gelinde toplanip eğlenip yer😍🤩
Nişanlıydım, sohbet sırasında annem eşimle bana dedi ki tavuk alma yapacak mıyız? Eşim diyor ki nerden alınıyorsa alalım fark etmez nasıl bir şey lazım hahahaahhahahahhahahhahah

Nişanlıydım, sohbet sırasında annem eşimle bana dedi ki tavuk alma yapacak mıyız? Eşim diyor ki nerden alınıyorsa alalım fark etmez nasıl bir şey lazım hahahaahhahahahhahahhahah
Ufo gören masum köylü ahahahahaha

Hepinize dua ettim🤲🥰
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. aşkoma gelin olsun diye dua ettim :rolleyes: :KK45::KK70:
Olsun olsun bebişime benden şöyleli bi şey çalışır :KK53:
IMG_3049.jpeg

Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.

Yaaaa çok masum🤣🤣🤣🤣

Sağ ol canım benim 🥰
Polip ameliyatı oldum🥰
Sabah doktora geldim. Rahim ameliyatı için🤗
Asla almam çok gençsin dedi. Ne olur gel bunu deneyelim olmazsa söz ameliyat edeceğim seni dedi🥰
Yatış yaptık. Narkoz verildi ne yapıldı hatırlamıyorum 😁
Az önce geldi. Bir sürü parça çıktı diyor. Patolojiye göndermiş. Üç ay sonrada kontrol🤗
İnşallah ağrılardan kurtulacağım🤲
ayyy canım benim çok sevindim 🤲🏻 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻

Allah korumuş ablacım 🥰 🤲
Aynen nevoşcum orada olsaydı ne olacaktı kafayı yerdi kesin birde tek kadın olarak gidecekti.
Aynen abla iyiki gitmemiş 🙏 Allah korusun
Kesinlikle mavişim iyiki gitmedi.
Kızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum. 🤗😁
İyiyim akşam üstü çıkacağım inşallah 🥰
Çok geçmiş olsun nevoşum pataloji sonuçların iyi çıkacaktır mutlaka ağrılarındada kurtulursun en azından :KK200: :KK74:

Sağ ol canım benim 🥰
Polip ameliyatı oldum🥰
Asla almam çok gençsin dedi. Ne olur gel bunu deneyelim olmazsa söz ameliyat edeceğim seni dedi🥰
Az önce geldi. Bir sürü parça çıktı diyor. Patolojiye göndermiş. Üç ay sonrada kontrol🤗
Polip alma ameliyatını bende olmuştum yıllar önce sonuçlarda güzel ve temiz çıkacaktır mutlaka. :KK74: :KK200:

Sağ ol canım benim 🥰
Polip ameliyatı oldum🥰
Çok geçmiş olsun

Back