- 24 Eylül 2018
- 98.621
- 295.230
- 698
Bunlar gibi aşko
Yapalım bir gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar gibi aşko
Büyük buluşmaÇok ihtiyacımız var aşko
Bunlar gibi aşko
Aradığım ortamYapalım bir gece
Ay aşko,bir an kendimizi düşündüm böyle dee,sabahlarız
çok eğlenirizAradığım ortam
Çok eğleniriz ciddenAy aşko,bir an kendimizi düşündüm böyle dee,sabahlarız
Bence deeeÇok eğleniriz cidden
Benim adım cenna bana birşey olmaz diye atıyormuşsun kendini ortalaraBen alışkın değilim,beni çarpar
Evde emanet 70lik var,deneyek valla benden beklenecek davranış asko aynenBenim adım cenna bana birşey olmaz diye atıyormuşsun kendini ortalara
Hahahhahahhaha neyse ki her seferinde de görüyorum kimlikleri.Sende şehir içine girerken bekleyen polis kontrol noktası gibisin
Starbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!Kurabiye mi tarifleri şekerli şeyler yemiyen benin önüne çıkması
Sinirden tarihleri yazmışım ya
Onun da sadece şekersiz kahvelerini içiyor artıkStarbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!
Ahahahah beni hepten çarpar aşko kendimi Mahidevran sultan ilan edip şehzade kovalamayayım Bursa sokaklarındaEvde emanet 70lik var,deneyek valla benden beklenecek davranış asko aynen
Bin cihana değişmez şu öksüz lattemiOnun da sadece şekersiz kahvelerini içiyor artık
Bursa Sultan görsün uleyyyn gelin asko gelin,ev de boşAhahahah beni hepten çarpar aşko kendimi Mahidevran sultan ilan edip şehzade kovalamayayım Bursa sokaklarında
No dostum nooo kahvemin içine yarım sıkım sıktırdığım white mochadan bile vazgeçmiş bir kadın var karşındaStarbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!
Yaparsın aşkom hiç şüphemiz yokAhahahah beni hepten çarpar aşko kendimi Mahidevran sultan ilan edip şehzade kovalamayayım Bursa sokaklarında