• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Tatilde iken gece kendimi çekiyordum balkonda oğlan diyor ki anne yeter bütün gün kendini çektin sabah uyanıyormuşuz annem karşı ağaçta çabuk güneş doğarken beni çekin ışık gidiyor falan diyor kopardı bizi o gece ya :KK70:
Oğlan da alışmış, napsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tatilde iken gece kendimi çekiyordum balkonda oğlan diyor ki anne yeter bütün gün kendini çektin sabah uyanıyormuşuz annem karşı ağaçta çabuk güneş doğarken beni çekin ışık gidiyor falan diyor kopardı bizi o gece ya :KK70:
Bi de bele çek diyen kadın geldi aklıma aşko ya 🤣🤣🤣🤣🤣

Bugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim🤷
Ağlamaya başladı🥺
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş🤷
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı🥺
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi😏
Ne bileyim herkesin derdi başka 🥺

Bugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim🤷
Ağlamaya başladı🥺
Ben de öyleyim, bazı konuşmalar var asla silemem,içinde ne yasıyorsa kuzum,kıyamam,hassas kalpli❤️

Ağlamaya başladı🥺
Kıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah ☝️
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin bahtları açık olsun .

Kıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah ☝️
Amin aşkom inşallah 🤲 🥰
Allah razı olsun 🤲

Aynen aşkom çok hassas hatta tahmin ettiğimden daha hassas🥺
Aşko,o da sen ne yaşarsan görüyor,hissediyor,hem çok köklü değişiklikler oldu hayatında,bu yaşımda başka bir şehire taşınmak bana bile zor geliyor ,ama atlatır,annesi gibi güçlü ve çok akıllı ❤️❤️❤️

Kesinlikle aşko

Aşko,o da sen ne yaşarsan görüyor,hissediyor,hem çok köklü değişiklikler oldu hayatında,bu yaşımda başka bir şehire taşınmak bana bile zor geliyor ,ama atlatır,annesi gibi güçlü ve çok akıllı ❤️❤️❤️
İnşallah aşkom 🥰
Gözümün içine bakıyor. Hafif suratım ekşise ne yapacağını bilmiyor. Kendi üzülmüyor gibi yapıyor🤷

İnşallah aşkom 🥰
Gözümün içine bakıyor. Hafif suratım ekşise ne yapacağını bilmiyor. Kendi üzülmüyor gibi yapıyor🤷
Amin aşkom ❤️senin oğlan bir başka, aşkomun da kızı,çok güzel yerlere gelecekler bence ,tüm evlatlarımızı korusun Allah ,başarılı,sağlıklı etsin🤲🏻

Amin aşkom inşallah 🤲 🥰
Allah razı olsun 🤲
Senden de aşkom .Biz de buradayız senin için 🙏Hayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine 🙏
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum ve inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hep 😘
Seni seviyorum, mektup gibi oldu :KK70:

Amin aşkom ❤️senin oğlan bir başka, aşkomun da kızı,çok güzel yerlere gelecekler bence ,tüm evlatlarımızı korusun Allah ,başarılı,sağlıklı etsin🤲🏻
Amin aşkom inşallah 🤲 🥰
En büyük isteğim iyi yerlere gelmesi🥰

Senden de aşkom .Biz de buradayız senin için 🙏Hayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine 🙏
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum be inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hepAma 😘
Seni seviyorum, mektup gibi oldu :KK70:
Allah razı olsun aşkom dualarınızı pozitif enerjinizi hissediyorum 🥰❤️
Sizler bana çok iyi geliyorsunuz 💜
Bazıları diyordur. Bu kadının başına bir sürü şey geliyor. Ama hep burada😁Bana iyi geliyor ne yapayım 🥰💜❤️Depremden bile zor bela o evde çıktım ilk buraya yazdım🤷
Sağ ol aşkom çok güzel mektubun:KK74:
:70:

Amin aşkom ,ama gelecek,ben inanıyorum,Allah ömür verirse beraber gururlanırız ilerde 😍😍😍
İnşallah inşallah aşkom 🥰
Kızlara diyorum. Seneye mutlaka o istediğiniz bölümü kazanacaksınız ve ben her yerde paylaşacağım:70:

Back