Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Bugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim🤷
Ağlamaya başladı🥺
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş🤷
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı🥺
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi😏
Ne bileyim herkesin derdi başka 🥺

Bugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim🤷
Ağlamaya başladı🥺
Ben de öyleyim, bazı konuşmalar var asla silemem,içinde ne yasıyorsa kuzum,kıyamam,hassas kalpli❤️

Ağlamaya başladı🥺
Kıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah ☝️
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin bahtları açık olsun .

Aşko,o da sen ne yaşarsan görüyor,hissediyor,hem çok köklü değişiklikler oldu hayatında,bu yaşımda başka bir şehire taşınmak bana bile zor geliyor ,ama atlatır,annesi gibi güçlü ve çok akıllı ❤️❤️❤️
İnşallah aşkom 🥰
Gözümün içine bakıyor. Hafif suratım ekşise ne yapacağını bilmiyor. Kendi üzülmüyor gibi yapıyor🤷

Amin aşkom inşallah 🤲 🥰
Allah razı olsun 🤲
Senden de aşkom .Biz de buradayız senin için 🙏Hayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine 🙏
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum ve inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hep 😘
Seni seviyorum, mektup gibi oldu :KK70:

Senden de aşkom .Biz de buradayız senin için 🙏Hayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine 🙏
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum be inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hepAma 😘
Seni seviyorum, mektup gibi oldu :KK70:
Allah razı olsun aşkom dualarınızı pozitif enerjinizi hissediyorum 🥰❤️
Sizler bana çok iyi geliyorsunuz 💜
Bazıları diyordur. Bu kadının başına bir sürü şey geliyor. Ama hep burada😁Bana iyi geliyor ne yapayım 🥰💜❤️Depremden bile zor bela o evde çıktım ilk buraya yazdım🤷
Sağ ol aşkom çok güzel mektubun:KK74:
:KK70:

X