• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Yapımı Gri Ojem:)

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
gir oje başlığından hatırlayanlar vardır belki. sonunda ben de gri ojemi kendim yaptım. aslında b işlemin adı franken ama ben ev yapımı demeyi tercih ediyorumkaydirigubbakcemile3

Ayrıca yardımından dolayı you_know a teşekkürler:)

1000760p.jpg

öncelikle teşekkür ederim:)

şöyle ki evde bi flormar 308 ojem yarımdı. onun üstüne matlık katsın diye birkaç damla kadar flormar 310 kattım.sonra flormar siyahtan istediğim koyuluğa gelene kadar azar azar kattım. ama tahminen ancak beyazın 1/4 ü kadar katmışımdır.

sonra hafif dumanlı bir görüntü verebilir düşüncesiyle cecile 47(koyu lacivert- akşam isterseniz resmini koyarım) kattım ama çok değil 3-4 damla kadar.

sonra kollara kuvvet çünkü iyice karıştırmak lazım. şöyle bir yarım saat elimde dolandırmışımdır.

ortaya çıkan renk bu. çok da sevdim. böyle bi renk arıyordum ve aramadım yer de kalmamıştı sonunda kendim elde ettimzemuszemus

Denemek isterdim ama kesin mahvederim be sempatiksalakcinni
Renk çok hoş olmuş gerçekten elinize sağlık

Denemek isterdim ama kesin mahvederim be sempatiksalakcinni
Renk çok hoş olmuş gerçekten elinize sağlık

ben de açıkçası you_know'da gördüğüm kadar güzel yapamam diye düşünüyordum ama insan bi başlayınca olabiliyor demek ki. yarısına gelmiş bi beyaz ojen varsa bi denemeye değer. bende siyah da yoktu işk yaptığımda lacivert ve beyazları karıştırdım çok mavi gibi geldi eyvah rezil oldu derken siyah her şeyi düzelttiopuyorumnanaktan

Bunu yapmak, evde kola yapmak gibi birşey olsa gerek kaydirigubbakcemile3
Çok hoş olmuş, elinize sağlık ama ben yapamam sanırım.
En iyisi siz bu işin satışını yapın, evde yapılmış %100 organik ev ojeleri diye.
Benim gibi beceriksizler kesin alır :lepi:

harika bir renk olmus gule gule kullan.. gri rengi ben de cok severim ama henuz begendigim bi gri oje olmamisti seninki cok orjinal ve guzel olmus..
patentini al kiz bu rengin calmasinlar sonra kaydirigubbakcemile5

Bunu yapmak, evde kola yapmak gibi birşey olsa gerek kaydirigubbakcemile3
Çok hoş olmuş, elinize sağlık ama ben yapamam sanırım.
En iyisi siz bu işin satışını yapın, evde yapılmış %100 organik ev ojeleri diye.
Benim gibi beceriksizler kesin alır :lepi:

valla zaten kpss de belli olmadı tam ev kızı gibi oldum. malzeme de bol. yapıp seri üretime mi geçsem ek gelir oluralkisalkisalkis
Asmin harika bir renk olmus gule gule kullan.. gri rengi ben de cok severim ama henuz begendigim bi gri oje olmamisti seninki cok orjinal ve guzel olmus..
patentini al kiz bu rengin calmasinlar sonra

en iyisi öyle yapayım. bi de flormar şişesinde duruyor. bi de bakarmışım korsanını sürmüşler piyasayasırnaşık şey

harika bi renk olmuş ya
oje delisiyim ama henüz renk karıştırma tecrübesi yaşamadım ben de mi bişeyler denesem napsam :)

harika bi renk olmuş ya
oje delisiyim ama henüz renk karıştırma tecrübesi yaşamadım ben de mi bişeyler denesem napsam :)

ben de çocukluktan beri oje manyağı gibiyim.valla benim de ilk denemem oldu. bence elinizi korkak alıştırmayın. kaybedecek bir şeyimiz yok malum.

aaa ben burayı yeni gördum seninki az daha koyu olmus benimki acıktı biraz bende ekliiim bari

Foto%C4%9Fraf-0004m.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004uj.jpg

aaa evet seninki daha açıkmış.

tırnakların ne güzel kız maşallahhh

benim tırnakların en uzun hali bile ancak normal bir tırnak boyu gibi görünüyor. düşün tırnaklarım ne küçük. Allah'tan ellerim güzel de ordan yırtıyorumopuyorumnanaktan

aaa evet seninki daha açıkmış.

tırnakların ne güzel kız maşallahhh

benim tırnakların en uzun hali bile ancak normal bir tırnak boyu gibi görünüyor. düşün tırnaklarım ne küçük. Allah'tan ellerim güzel de ordan yırtıyorumopuyorumnanaktan

tesekkür ederim canım bende manikür fln yaptırmam ama tırnak diplerimi iterim hep ve cabuk uzar tırnaklarım

kızlar cok kolay aslında beyaz ojenin içine az siyah ekleyerek sallayın karıstırın :dance: ben beyazla yapmadım cok acık gri gibi ojem vardı onun içine az siyah kattım böyle oldu bundan baska asker yeşili de yaptım bide acık gri ve somon :dance: kullanmadıgım ojelerimi böyle degerlendiriyorum

Back