Merhabalar bikini bolgesi degil de daha hassas olan genital bolgede yani ic kisimlarda da urunu kullanabildiniz mi ve bi zarari oldu mu acaba?Hanımlar ben braun marka ıpl aldım. Dün 3. Seansımı yaptım tüylerim resmen dökülüyor ve azaldı baya. Ölü tüyü görebiliyorsunuz. Cidden çok memnunum ben cinsel bölgem dahil her yere uyguluyorum. Kullanımı çok kolay ve 40 dakika gibi bir sürede bacak, koltuk altı genital bölge ve kollarıma uygulayabiliyorum. Ayrıca koruyucu gözlük gibi bir şeye ihtiyacınız Yok teninize değmeden kesinlikle çalışmıyor. Ten renginize göre otomatik ayarlama yapıyor.
Kullandigin surece temiz gezersin. Biraktiginda aynen geri gelirRemington kim kullandı ya da kullanıyor? Gerçekten kılları yok oluyor mu?
O aletler modern agda sistemidir yogun isik ile calisan. Bir diodun bir alexin yerini asla tutmaz. Kalici epilasyon yapmazlar.Ben remington kullaniyorum daha 2 defa kullandim. Haftada bir yaptim, daha once lazere(diot) gitmistim bacaklarda iyi sonuc almistim, simdi bacaklarda etkili oldu mu anlamadim. Genitalde ve kollarda hic dokulme farkedemedim, denemeye devam edecegim tabi, ama biraz canım sıkılmadı da değil..
Istereniz 100 defa kullanin biraktiginizda tekrar cikacaklar. Keske ona o parayi vereceginize diod lazere devam etseydiniz veya igneli yaptirsaydiniz.Ben remington kullaniyorum daha 2 defa kullandim. Haftada bir yaptim, daha once lazere(diot) gitmistim bacaklarda iyi sonuc almistim, simdi bacaklarda etkili oldu mu anlamadim. Genitalde ve kollarda hic dokulme farkedemedim, denemeye devam edecegim tabi, ama biraz canım sıkılmadı da değil..
Istereniz 100 defa kullanin biraktiginizda tekrar cikacaklar. Keske ona o parayi vereceginize diod lazere devam etseydiniz veya igneli yaptirsaydiniz.
Agda niyetine kullanacaksaniz sorun yok. Modern agda sistemi deniyor. Cogu lazer diye bilmeden kullaniyor maalesefAcikcasi tekrar cikacagini bilerek aldim, profesyonel lazer cihazlari gibi kokunden bir sonuc verecegini dusunerek almadim. Evde kendim en azindan mahremiyet acisindan daha rahat ederek agda acisindan kurtulurum diyerek aldim. Aslında ağda niyetine kullanmaya razıyım bitirmese de azalma yaşasam o da kabulumdur.
dikkat etmek de yarar var. 12 ay sonunda büyük ihtimalle iade süresini geçmiş bulunursunuz.Rowenta instant soft 9694 aldım.2 seans yaptım hiç tüy dökulmesi olmadı.Tuyler normal hızında uzamaya devam ediyor.Hicbir etkisini görmeyince musteri hizmetlerini aradım hic dökülme yok dedim.Musteri hizmetleri bana "bu cihaz dökülme vaad etmiyor ki zaten tüylerin çıkmasını uzatarak bir süre sonra hiç çıkmamasını sağlıyor" dediler.Ben şok! Yahu bu cihazı lazer alternatifi olarak sunmadınız mı? Dökülme falan yok kardeşim.Ben de müsteri hizmetlerindeki bayana dedim ki cihazı 15 günde bir kullanın diyorsunuz kıllar normal hızıyla uzamaya devam ediyor, ben 15 gün kıllı kıllı mı gezicem dedim kadın pişkin pişkin "evet" dedi.Yani arada da agda,epilatör vs kullanılmayacakmış,12 ay sonund sonuç almazsak iade edebilirmişiz.Dolandırıcılık bu.Cihazı iade etmek istiyorum.Sakın almayın