Lazer Epilasyon Ev Tipi Lazer Epilasyon Cihazları

Sizin ev tipi lazer epilasyon cihazınız hangisi?

• Philips Lumea

OY: 56 56,0%
  • Remington İ-Light

OY: 17 17,0%
  • Silk'n Glide

OY: 11 11,0%
  • Diğer

OY: 16 16,0%

• Ankete Katılan
    100
Hanımlar ben braun marka ıpl aldım. Dün 3. Seansımı yaptım tüylerim resmen dökülüyor ve azaldı baya. Ölü tüyü görebiliyorsunuz. Cidden çok memnunum ben cinsel bölgem dahil her yere uyguluyorum. Kullanımı çok kolay ve 40 dakika gibi bir sürede bacak, koltuk altı genital bölge ve kollarıma uygulayabiliyorum. Ayrıca koruyucu gözlük gibi bir şeye ihtiyacınız Yok teninize değmeden kesinlikle çalışmıyor. Ten renginize göre otomatik ayarlama yapıyor.
Merhabalar bikini bolgesi degil de daha hassas olan genital bolgede yani ic kisimlarda da urunu kullanabildiniz mi ve bi zarari oldu mu acaba?

Remington kim kullandı ya da kullanıyor? Gerçekten kılları yok oluyor mu?

Ben remington kullaniyorum daha 2 defa kullandim. Haftada bir yaptim, daha once lazere(diot) gitmistim bacaklarda iyi sonuc almistim, simdi bacaklarda etkili oldu mu anlamadim. Genitalde ve kollarda hic dokulme farkedemedim, denemeye devam edecegim tabi, ama biraz canım sıkılmadı da değil..

Ben remington kullaniyorum daha 2 defa kullandim. Haftada bir yaptim, daha once lazere(diot) gitmistim bacaklarda iyi sonuc almistim, simdi bacaklarda etkili oldu mu anlamadim. Genitalde ve kollarda hic dokulme farkedemedim, denemeye devam edecegim tabi, ama biraz canım sıkılmadı da değil..
O aletler modern agda sistemidir yogun isik ile calisan. Bir diodun bir alexin yerini asla tutmaz. Kalici epilasyon yapmazlar.

Istereniz 100 defa kullanin biraktiginizda tekrar cikacaklar. Keske ona o parayi vereceginize diod lazere devam etseydiniz veya igneli yaptirsaydiniz.

Istereniz 100 defa kullanin biraktiginizda tekrar cikacaklar. Keske ona o parayi vereceginize diod lazere devam etseydiniz veya igneli yaptirsaydiniz.

Acikcasi tekrar cikacagini bilerek aldim, profesyonel lazer cihazlari gibi kokunden bir sonuc verecegini dusunerek almadim. Evde kendim en azindan mahremiyet acisindan daha rahat ederek agda acisindan kurtulurum diyerek aldim. Aslında ağda niyetine kullanmaya razıyım bitirmese de azalma yaşasam o da kabulumdur.

Acikcasi tekrar cikacagini bilerek aldim, profesyonel lazer cihazlari gibi kokunden bir sonuc verecegini dusunerek almadim. Evde kendim en azindan mahremiyet acisindan daha rahat ederek agda acisindan kurtulurum diyerek aldim. Aslında ağda niyetine kullanmaya razıyım bitirmese de azalma yaşasam o da kabulumdur.
Agda niyetine kullanacaksaniz sorun yok. Modern agda sistemi deniyor. Cogu lazer diye bilmeden kullaniyor maalesef

yorumları yazıcam demiştiniz neler oldu memnunmusunuz kuzenimle konuştum oda 6 yıl önce almıştı türkiyede değil tabi 5 yıldır hiç tüy yok dedi bende alıcam ama hala cesaret edemedim

philips lumea aldım 1000olan değil de 450lik modelinden kollar ve yüZündeki tüyler döküldü cok memnun kaldım ama diğer bölgeler pek dökülmedi sanki. bi kac ay oldu alali

Bende remington 6750 aldım . Modern ağda denildiğini bilmiyordum açıkcası üzüldüm şuan . Ama elimin altında olması da güzel bi durum en azından çıktımı kıllar yaparım atışımı :63:

kızlar bende lumea sc1983 den aldm ilk uygulamadan önce jiletle temizledim sonraki gün de uygulama yaptm nerdeyse 17 gün oldu genital ve koltuk altım hiç dökülmedi bacaklar da biraz döküldü. şimdi uygulama yapmadan once yine mi jiletle alcam her yerimi

bende rowentanın 150000 atımlı olanı aldım 1 ay oldu 2 seans yaptım ama henüz bir değişiklik göremedim. philips alacaktım ama tüyleri uyutuyor dediler bide başlığı değişmiyormuş :KK43: rowentanınkinin atımı bittiğinde değiştirebiliyorsunuz. internette memnun olan çok fazla yorum okudum o yüzden aldım ama bilemiyorum sanki işe yaramayacak gibi duruyor. sadece jiletle aldıktan sonra tüy sert çıkar ya, sert çıkmıyor epilasyonla alındığı gibi oluyor. birde çok fazla batığım vardı. hepsini yok etti.

Merhabalar ben de philips alanlardanım. 15 günde bir kullanınca gerçekten etkisini gördüm. koltuk altı tertemizdi. ama söylenen gibi modern ağda. yani kullanımı uzatıp ayda bir denediğimde tüylerin yeniden çıktığını görebiliyorum. bir yerde okumuştum. ilk zamanlar 15 günde 1 sonraları ayda bir sonra da 3 ayda bir uyguladığını ve tertemiz gezdiğini yazmış. ben de öyle olmadı. illaki 15 günde bir uygulamam gerekiyor. tabi bu da atış sayısını düşürdüğü için pahalı bir ağda sistemine sahip olduğumu gösterir. bilgi tamam olsun diye belirteyim beyaz tenli kumral tüylüyüm. buarada bu ürünü eşim de kullanıyor. o esmer ve siyah tüylü onun tüy dökümü daha geç oldu.

Rowenta instant soft 9694 aldım.2 seans yaptım hiç tüy dökulmesi olmadı.Tuyler normal hızında uzamaya devam ediyor.Hicbir etkisini görmeyince musteri hizmetlerini aradım hic dökülme yok dedim.Musteri hizmetleri bana "bu cihaz dökülme vaad etmiyor ki zaten tüylerin çıkmasını uzatarak bir süre sonra hiç çıkmamasını sağlıyor" dediler.Ben şok! Yahu bu cihazı lazer alternatifi olarak sunmadınız mı? Dökülme falan yok kardeşim.Ben de müsteri hizmetlerindeki bayana dedim ki cihazı 15 günde bir kullanın diyorsunuz kıllar normal hızıyla uzamaya devam ediyor, ben 15 gün kıllı kıllı mı gezicem dedim kadın pişkin pişkin "evet" dedi.Yani arada da agda,epilatör vs kullanılmayacakmış,12 ay sonund sonuç almazsak iade edebilirmişiz.Dolandırıcılık bu.Cihazı iade etmek istiyorum.Sakın almayın

Rowenta instant soft 9694 aldım.2 seans yaptım hiç tüy dökulmesi olmadı.Tuyler normal hızında uzamaya devam ediyor.Hicbir etkisini görmeyince musteri hizmetlerini aradım hic dökülme yok dedim.Musteri hizmetleri bana "bu cihaz dökülme vaad etmiyor ki zaten tüylerin çıkmasını uzatarak bir süre sonra hiç çıkmamasını sağlıyor" dediler.Ben şok! Yahu bu cihazı lazer alternatifi olarak sunmadınız mı? Dökülme falan yok kardeşim.Ben de müsteri hizmetlerindeki bayana dedim ki cihazı 15 günde bir kullanın diyorsunuz kıllar normal hızıyla uzamaya devam ediyor, ben 15 gün kıllı kıllı mı gezicem dedim kadın pişkin pişkin "evet" dedi.Yani arada da agda,epilatör vs kullanılmayacakmış,12 ay sonund sonuç almazsak iade edebilirmişiz.Dolandırıcılık bu.Cihazı iade etmek istiyorum.Sakın almayın
dikkat etmek de yarar var. 12 ay sonunda büyük ihtimalle iade süresini geçmiş bulunursunuz.

X