Ev tipi lazer epilasyon aletleri

Rica ederim yardimci olabildigime sevindim

merhaba, ben de ev tipi lazer epilasyon tavsiyesi almak için konu açtım ancak kimse yazmadı. Siz karar verdiniz mi, aldınız mı bir cihaz?
Ben de baya araştırdım ama anladığım kadarıyla çoğu genital bölgede kullanıma uygun değilmiş. Bir de çok etki görmediğini söyleyenler, hatta arttırdığını söylenenler var. Sonuçta ıpl sistem, sadece uyutma yapacak çok emin olamadım. Bir de bu aralar fiyatları artmış gibi, 4 bine yakın tam emin olamadım o kadar para değer mi, dedim biraz daha bekleyim, sonbahara doğrudur karar vereyim. Orijinal buz lazer çok aklıma yatıyor ama yaşadığım yerde yok, o açılırsa ona gitmeyi tercih ederim. Ama önceden gittiğim merkezin kullandığı robot x de ıpl sistemmiş, seansa gidemeyince hepsi geri çıktı, bu ev tipleri de öyle olacak sürekli yapmak, o ışına maruz kalmak sağlıklı mı bilmiyorum. Yüzde yüzr bitmese de ilerde bir merkezde şöyle yüzde 70 bir azalma olsa bile yeterli.

Ben de aslında ilk başta buz lazer yaptırmayı düşündüm. Hatta soprano ice platinum olan bir merkezle görüştüm ve sırt bölgemdeki ince tüylere etki etmeyeceğini söyledi. Ardından buz lazer deneyimi yaşayanlar seanslar bittikten sonra tüylerinde artış olduğunu söyledi. Kısacası ben buz lazer yaptırmaktan vazgeçtim. Ama ben sadece sırt bölgem için çözüm arıyorum, diğer bölgelerimi yıllarca uğraşarak iğneli epilasyonla bitirdim. Bu sebeple tek bir bölge olduğu için ömür boyu da olsa evde lazer epilasyonu kendim yapmamın mantıklı olduğu kararına vardım. ıpl tüyleri sadece donduruyor ama deneyimleyenler birkaç seanstan sonra seans aralarının açıldığını söylüyorlar. Arada tedbir amaçlı tüyler uyumaya devam etsin diye atış yapılabilir. Ben de araştırdım cihaz fiyatlarını, söylediğiniz gibi inanılmaz artış olmuş. Biraz bekleyip indirimde denk gelirsem artık almaya karar verdim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ben de teşekkür ederim umarım istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz. Benim için bacak ve genital bölge sorun ve tüylerim çok da koyu değil bacakta orijinal buz lazeri güvenli bulmuştum ama sanırım bütün cihazlar için net bir sonuç olmuyor. Daha ince tüylere bulaşmayı hiç denemedim, uğraşmak zor gerçekten sırtınıza fln hiç bulaşmayın madem herkes de vardır illa ki. Alınacak yerlerle uğraşmak bile insanı yoruyor.

hanımlar ben de lumea 950/00 aldım çok memnunum. sorusu olan sorabilir.

ben de merkeze gitmiştim. bacağımda yanık tarzı bir şey oldu o yüzden eve lumea 950/00 aldım. şimdilik memnunum.
tüm bloglardan ve you tube videolarından bakmanı isterim. tabi reklamsız olanlarını.

Kızlar ben bunu 6 ay kullandım o zaman çok memnundum bacak genital neredeyse bitmişti. Sonradan nedense yeniden çıkmaya başladı. o ara saçım da çok dökülüyordu. Yumurraligimda kist cıktı. Araştırdığım kadarıyla kisti olanlara yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…