Ev tipi lazer epilasyon aletleri

Mavibordo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
37
11
18
34
Merhabalar, pandemi öncesi bir merkezde lazer epilasyona devam ediyordum.3 seans kadar gidebildim, pandemi dolayısıyla devam edemiyorum, hala korkuyorum gitmeye. Dökülen tüylerim tekrar çıktı sadece biraz incelme oldu. Şu durumda gitmeye korkuyorum ve pek de etkili gibi gelmediği için ev tipi lazer epilasyonu araştırmaya başladım. Memnun olanlar olduğu gibi memnun olmayanlar da çok. Daha önce kullanan oldu mu, memnuniyet durumunuz nedir, hangi marka ya da modeli önerirsiniz, bir de bu cihazlar genital bölgenin tamamında kullanılmıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim, umarım net bir bilgi edinebilirim.

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ev tipi lazer cihazı almak daha mantıklı geldi. Ama hem kötü yorumlar çok hem de hic kullanmadıgım icin bendeki etkisini bilmiyorum belki sonuc alamam diye. Cok kararsız kaldım. Umarım yardımcı olan birileri çıkar.

merhaba, ben de ev tipi lazer epilasyon tavsiyesi almak için konu açtım ancak kimse yazmadı. Siz karar verdiniz mi, aldınız mı bir cihaz?

Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ancak yaklaşık 2 yıl önce aldım ev tipi lazer aleti. Sürekli olarak kullanamadım. 5 kademesi var. Ben göğüs çevresindeki kalın tüylere uygulama yaptım genelde. Çok azalttı mı bilmiyorum ancak yeniden çıkma süresini uzattığını söyleyebilirim. Koltuk altı ve bikini bölgesine acıttığı için uygulanamadım. Ağrı hissettirmemesi için eczaneden anestezi kremi alacağım bakalım. Üşengeç olduğum için belki de çok faydasını görecekken uzun süredir doğru düzgün uygulama yapmadım.

Philips lumea kullaniyorum tavsiye ederim,
Genital bolge,koltukalti ve alt bacakta cok etkisini gordum. Ama ust bacak,kol ve gobek tuylerinde etkisini gormedim. Tuylerim cok acik renk oldugu icin oralarda cok fayda etmedi, umarim yardimci olabilmisimdir

merhaba, ben de bir kaç gündür araştırma yapıyorum, Philips bri950 ile bri921 modelleri arasında kaldım. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?

merhaba, ben de bir kaç gündür araştırma yapıyorum, Philips bri950 ile bri921 modelleri arasında kaldım. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?
Bakayim cnm philips lumea pirestige yaziyor sadece kutusunu bulayim

Bendeki prestige SC2007 sizdeki nedir? Bikini bölgesi, koltuk altı gibi bölgelere hiç uygulayamadım acı hissettiğim için. Daha doğrusu hep 5. kademede denediğim için devam etmedim bir iki atış denedikten sonra. Diğer kademelerde kullanınca işe yaramaz gibi geliyor sanki. Siz acı kısmını nasıl hallettiniz? Ben mi dayanamıyorum acaba.

Ben ilk seviye 3 le basladim. 3.seanstan sonra 5e cikardim. Cok aci hissetmedim canim,
Uygulamayi dene en cok ozel bolge ve koltukaltinda etkisi var zaten bence

Zahmet oldu size, çok teşekkür ederim. Sanırım philips lumealar hemen hemen aynı özelliği sunuyor. Piyasada olan herhangi birini tercih etsem de çok büyük fark olmayacak gibi. Tekrar teşekkürler.
Rica ederim faydasini gorursunuz umarim

Ben ilk seviye 3 le basladim. 3.seanstan sonra 5e cikardim. Cok aci hissetmedim canim,
Uygulamayi dene en cok ozel bolge ve koltukaltinda etkisi var zaten bence
2017 ya da 2018’de almıştım. Aldığım zamandan beri uygulayamadım özel bölge ve koltuk altına. Nasıl bir akılsa bendeki de Çene altına ve üst dudağa uyguladım yüzde. 3. kademede deneyeceğim o zaman ben de. Cihazlarımız aynıymış. Umutlandım şimdi Hafta sonu deneyeyim. Düşük kademede kullanımda sanki bir etkisi olmayacakmış gibi düşündüm şimdiye kadar. Tüylü tüylü dolaştım resmen

Merhabalar hanımlar. Yüz bölgesinde kullanan var mı acaba? Faydasını gören?

Kuzum ilk aciyi hissetmemek icin 3 le basladim bende. Yoksa bana da etki etmez gibi geliyordu ama cok cok faydasini gordum, insallah sizlerde de ayni etkiyi gosterir yuzume hic kullanmadim o yuzden o konuda yorum yapamadim

Kuzum ilk aciyi hissetmemek icin 3 le basladim bende. Yoksa bana da etki etmez gibi geliyordu ama cok cok faydasini gordum, insallah sizlerde de ayni etkiyi gosterir yuzume hic kullanmadim o yuzden o konuda yorum yapamadim
Umut oldu resmen yazdıklarınız Tekrardan lazere gitmeyi düşünüyordum ben de. 4 yıl kadar önce lazere gittim zerre faydasını göremedim diod muydu öyle bir şeydi ismi ama sıfır etki resmen. Buz lazeri çok övüyorlardı onu düşünüyordum. Sizin faydasını gördüğünüz bölgelerde tüylerinizi tamamen azalttı mı yoksa çıkış sürelerini mi uzattı? Yorumlarda tüylerin çıkış süresini uzattığını ama bitirmediğini filan yazanlar vardı onları gördükten sonra canımı boşuna acıtmayayım dedim açıkçası

Bende koltuk altini tamamen bitirdi canim, ozel bolgede yok denecek kadar az, tek tuk, alt bacakta yine baya az, sayilabilir yani o derece.
Ama ust bacak ve kollarda tuyleri gormedi hem ince hem cok acik renk oldugu icin,
Bence sen evde bi kac kez dene, faydasini gormezsen merkezde yaptirirsin, bende bu etkiyi yaptiysa eger gercekten koyu renk tuylerde cok cok etki yapar eminim

İnanın kaç senedir kıytırık yerlerde deneyip azaltmasını bekliyorum tüyleri En önemli yerlere uygulamaya cesaret edemedim onca zaman. O zaman ben de sizin gibi önce 3. Kademede başlayıp sonra ilerleteyim. Geçen haftadan beri eczaneye gidip anestezi kremi almayı düşünüyordum. Hafta sonu sizin önerilerinizi uygulayacağım. Çok teşekkür ediyorum Kollarıma uygulamadım hiç. Göğüs çevresindeki tüyleri azalttı ya da çok geç çıkmasını sağladı. Düzenli kullansam demek ki çoktan biterdi kalın tüyler. Çok teşekkür ediyorum tekrardan. Umarım sizin gibi faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…