Merhabalar, pandemi öncesi bir merkezde lazer epilasyona devam ediyordum.3 seans kadar gidebildim, pandemi dolayısıyla devam edemiyorum, hala korkuyorum gitmeye. Dökülen tüylerim tekrar çıktı sadece biraz incelme oldu. Şu durumda gitmeye korkuyorum ve pek de etkili gibi gelmediği için ev tipi lazer epilasyonu araştırmaya başladım. Memnun olanlar olduğu gibi memnun olmayanlar da çok. Daha önce kullanan oldu mu, memnuniyet durumunuz nedir, hangi marka ya da modeli önerirsiniz, bir de bu cihazlar genital bölgenin tamamında kullanılmıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim, umarım net bir bilgi edinebilirim.
Merhabalar, pandemi öncesi bir merkezde lazer epilasyona devam ediyordum.3 seans kadar gidebildim, pandemi dolayısıyla devam edemiyorum, hala korkuyorum gitmeye. Dökülen tüylerim tekrar çıktı sadece biraz incelme oldu. Şu durumda gitmeye korkuyorum ve pek de etkili gibi gelmediği için ev tipi lazer epilasyonu araştırmaya başladım. Memnun olanlar olduğu gibi memnun olmayanlar da çok. Daha önce kullanan oldu mu, memnuniyet durumunuz nedir, hangi marka ya da modeli önerirsiniz, bir de bu cihazlar genital bölgenin tamamında kullanılmıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim, umarım net bir bilgi edinebilirim.
Philips lumea kullaniyorum tavsiye ederim,
Genital bolge,koltukalti ve alt bacakta cok etkisini gordum. Ama ust bacak,kol ve gobek tuylerinde etkisini gormedim. Tuylerim cok acik renk oldugu icin oralarda cok fayda etmedi, umarim yardimci olabilmisimdir
Bakayim cnm philips lumea pirestige yaziyor sadece kutusunu bulayimmerhaba, ben de bir kaç gündür araştırma yapıyorum, Philips bri950 ile bri921 modelleri arasında kaldım. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?
Bendeki prestige SC2007 sizdeki nedir? Bikini bölgesi, koltuk altı gibi bölgelere hiç uygulayamadım acı hissettiğim için. Daha doğrusu hep 5. kademede denediğim için devam etmedim bir iki atış denedikten sonra. Diğer kademelerde kullanınca işe yaramaz gibi geliyor sanki. Siz acı kısmını nasıl hallettiniz? Ben mi dayanamıyorum acaba.Philips lumea kullaniyorum tavsiye ederim,
Genital bolge,koltukalti ve alt bacakta cok etkisini gordum. Ama ust bacak,kol ve gobek tuylerinde etkisini gormedim. Tuylerim cok acik renk oldugu icin oralarda cok fayda etmedi, umarim yardimci olabilmisimdir
Bu canim model numarasi yazmiyor galibamerhaba, ben de bir kaç gündür araştırma yapıyorum, Philips bri950 ile bri921 modelleri arasında kaldım. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?
Ben ilk seviye 3 le basladim. 3.seanstan sonra 5e cikardim. Cok aci hissetmedim canim,Bendeki prestige SC2007 sizdeki nedir? Bikini bölgesi, koltuk altı gibi bölgelere hiç uygulayamadım acı hissettiğim için. Daha doğrusu hep 5. kademede denediğim için devam etmedim bir iki atış denedikten sonra. Diğer kademelerde kullanınca işe yaramaz gibi geliyor sanki. Siz acı kısmını nasıl hallettiniz? Ben mi dayanamıyorum acaba.
Bu canim model numarasi yazmiyor galiba
Rica ederim faydasini gorursunuz umarimZahmet oldu size, çok teşekkür ederim. Sanırım philips lumealar hemen hemen aynı özelliği sunuyor. Piyasada olan herhangi birini tercih etsem de çok büyük fark olmayacak gibi. Tekrar teşekkürler.
Buldumm
2017 ya da 2018’de almıştım. Aldığım zamandan beri uygulayamadım özel bölge ve koltuk altına. Nasıl bir akılsa bendeki deBen ilk seviye 3 le basladim. 3.seanstan sonra 5e cikardim. Cok aci hissetmedim canim,
Uygulamayi dene en cok ozel bolge ve koltukaltinda etkisi var zaten bence
Kuzum ilk aciyi hissetmemek icin 3 le basladim bende. Yoksa bana da etki etmez gibi geliyordu ama cok cok faydasini gordum, insallah sizlerde de ayni etkiyi gosterir2017 ya da 2018’de almıştım. Aldığım zamandan beri uygulayamadım özel bölge ve koltuk altına. Nasıl bir akılsa bendeki deÇene altına ve üst dudağa uyguladım yüzde. 3. kademede deneyeceğim o zaman ben de. Cihazlarımız aynıymış. Umutlandım şimdi Hafta sonu deneyeyim. Düşük kademede kullanımda sanki bir etkisi olmayacakmış gibi düşündüm şimdiye kadar. Tüylü tüylü dolaştım resmen
Umut oldu resmen yazdıklarınızKuzum ilk aciyi hissetmemek icin 3 le basladim bende. Yoksa bana da etki etmez gibi geliyordu ama cok cok faydasini gordum, insallah sizlerde de ayni etkiyi gosteriryuzume hic kullanmadim o yuzden o konuda yorum yapamadim
Bende koltuk altini tamamen bitirdi canim, ozel bolgede yok denecek kadar az, tek tuk, alt bacakta yine baya az, sayilabilir yani o derece.Umut oldu resmen yazdıklarınızTekrardan lazere gitmeyi düşünüyordum ben de. 4 yıl kadar önce lazere gittim zerre faydasını göremedim diod muydu öyle bir şeydi ismi ama sıfır etki resmen. Buz lazeri çok övüyorlardı onu düşünüyordum. Sizin faydasını gördüğünüz bölgelerde tüylerinizi tamamen azalttı mı yoksa çıkış sürelerini mi uzattı? Yorumlarda tüylerin çıkış süresini uzattığını ama bitirmediğini filan yazanlar vardı onları gördükten sonra canımı boşuna acıtmayayım dedim açıkçası
İnanın kaç senedir kıytırık yerlerde deneyip azaltmasını bekliyorum tüyleriBende koltuk altini tamamen bitirdi canim, ozel bolgede yok denecek kadar az, tek tuk, alt bacakta yine baya az, sayilabilir yani o derece.
Ama ust bacak ve kollarda tuyleri gormedi hem ince hem cok acik renk oldugu icin,
Bence sen evde bi kac kez dene, faydasini gormezsen merkezde yaptirirsin, bende bu etkiyi yaptiysa eger gercekten koyu renk tuylerde cok cok etki yapar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?