• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizlik işi

haticeee

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
126
42
298
46
Bursa
Bursada ev islerine yardimci arayanlar haftanin 1 veya 2 gunu yarim yada tam gun is ariyorum ilgilenenler numarali telden bana ulasabilirler yarim gun 100 dubleks 120 tl ye tam gun 2+1 150 3+1180 dubleks 200 tl ye gidiyorum ilgilenenler mesaj yazssin veya ... ten arasin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursada ev islerine yardimci arayanlar haftanin 1 veya 2 gunu yarim yada tam gun is ariyorum ilgilenenler numarali telden bana ulasabilirler yarim gun 100 dubleks 120 tl ye tam gun 2+1 150 3+1180 dubleks 200 tl ye gidiyorum ilgilenenler mesaj yazssin veya ... ten arasin
Merhaba ben bir yardimci ariyorum

Temizlik icin yardimci ariyorum Bursa/besevler de oturuyorum temiz titiz isini iyi yapan bir yardimciya ihtiyacim var cumartesi gunleri icin

Hatice

Temizlik icin yardimci ariyorum Bursa/besevler de oturuyorum temiz titiz isini iyi yapan bir yardimciya ihtiyacim var cumartesi gunleri icin
... numarali telefondan ulasabilirsiniz bu esimin numarasi ozele benim numarami yazdim bakarsaniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back