- 20 Şubat 2017
- 49
- 39
- 34
-
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
Önce süpürge sonra toz bnce öyle yapıyorum çünkü ☺Once toz mu alınır süpürge mi çalıştırılır çözemedim
İkisi de öncelikli ayırt etmek zor. ne demişler vücudunu temiz tut heran ölüm gelebilir evini temiz tut heran misafir gelebiliröncelik ev temizliğimi vücut temizliği mi sizin için ?
Bencede once toz sonra supurge supurdugum yerde hailarda ayak izi olmamaliönce toz sonra süpürge
Süpürdükten sonra halıyı katlayıp toz al çıkarken açarsın halıyı.annemin halısıda ayak izi yapıo çareyi böyle buldukB
Bencede once toz sonra supurge supurdugum yerde hailarda ayak izi olmamali
Ya süpürmeden önce toz alınca sonra yine tozlanmıyor muB
Bencede once toz sonra supurge supurdugum yerde hailarda ayak izi olmamali
Benim mobilyam koyu renk olmasina ragmen tozlanmiyorYa süpürmeden önce toz alınca sonra yine tozlanmıyor mu
Bende calisiyorum camasir suyu yerine biobellindanin wc banyosunu kullaniyorum sadece sikiyorum ve duruluyorum gayet guzel yapiyor lavabo ve musluklarim parliyor.temizligide oda oda yapmazsam rahat etmiyorumÇalıştığım için günlük temizlik yapamıyorum. Ortalığı topluyorum, bulaşıkları makineye mutlaka yerleştiriyor evden öyle çıkıyorum.
Haftalık temizlikte ise şöyle bir yol izliyorum. Önce çarşafları değiştirip (2 haftada 1), çamaşırları makineye atıyorum, dağınıklık varsa ortalığı topluyorum, tozu alıyorum, elektrik süpürgesi ile dip bucak aldırıp, çamaşırları asıyorum, en son da yer siliyorum. Tuvalet ve banyoyu hemen her girişte çamaşır suyu ile fırçalıyorum (maalesef çamaşır suyunun zararlı olduğunu biliyorum ama başka türlü temizlenmiş gibi hissetmiyorum) Gayet seri oluyor.
Oda oda temizlemeyi asla tavsiye etmiyorum. Hem daha fazla yoruyor hem de bir tarafı toplarken diğer taraf tekrardan dağılıyor.