Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
/65 m2 evime 15 günde bir yarım gün gelecek Kartal/Maltepe civarında oturan titiz işini iyi yapan güvenilir bir yardımcı arıyorum.İlgilenenler lütfen özel mesaj atar mısınız?
Bende bende acilen istiyorum hemde.aslında 15 günde değilde.hafta içi hergün yarım gün gelse yeter bana.birde yemeğimi yapsa.başka bîley istemem :)) arayış içersindeyim şu ramazan çıksın hemen faaliyete sokacam.bugün tüm gün temizlikçi vardı ben işteyken aldım. Ayda bir çağırıyorum ama yetmiyor.130 tl de veriyorum birde. Cam halılar heryeri silip süpürüyor.temizliğinden çok memnunum.ama fiyatı uygun olsa suk sık slmak istiyorum. Offf ne yapacağımı bilemedim bende.
merhaba .benim acil ise ihtiyacim var 33 yasindayim .referans verebilirimBende bende acilen istiyorum hemde.aslında 15 günde değilde.hafta içi hergün yarım gün gelse yeter bana.birde yemeğimi yapsa.başka bîley istemem :)) arayış içersindeyim şu ramazan çıksın hemen faaliyete sokacam.bugün tüm gün temizlikçi vardı ben işteyken aldım. Ayda bir çağırıyorum ama yetmiyor.130 tl de veriyorum birde. Cam halılar heryeri silip süpürüyor.temizliğinden çok memnunum.ama fiyatı uygun olsa suk sık slmak istiyorum. Offf ne yapacağımı bilemedim bende.
merhaba .benim acil ise ihtiyacim var 33 yasindayim .referans verebilirim
Bir allahın kulundan da cevap gelmiyor ne diyeyim ki...Temzilik şirketlerini de aramak istemiyorum hiç memnun kalmadım çünkü...Bir tane çok iyi birisi vardı taşındı artık yapmıyor o yüzden yeni birini bulmam şart ama burdan kimse de ilgilenmiyor anlaşılan